324379001

Ünlü yazardan Cumhuriyet’in 100. yılı vurgusu: “Miladı bize ait yeni bir yüzyıla geçiyoruz”

Ünlü yazardan Cumhuriyet’in 100. yılı vurgusu: “Miladı bize ait yeni bir yüzyıla geçiyoruz”

Ünlü yazardan Cumhuriyet’in 100. yılı vurgusu: “Miladı bize ait yeni bir yüzyıla geçiyoruz”

Büyükşehir Belediyesi’nin Ekim Ayı Kültür Takvimi kapsamında AKM’de “Türkiye Yüzyıl’ını nasıl okumalıyız?” konulu konferans veren yazar Necdet Subaşı, yeni bir dünya tasarımına doğru ilerlediğimizi ifade ederek, “29 Ekim’de miladı bizim olan yeni bir 100 yıla geçiyoruz. Deneyimlerimiz, yaşanmışlıklarımız sonucu güzel bir dünya tasarımına ilerliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanat takvimi her hafta farklı etkinliklerle, renkli ve dolu-dolu geçiyor. Türkiye’nin önemli değerlerini sahnesinde ağırlayan ve Sakaryalı sanatseverlerle bir araya getiren Büyükşehir’in son programı AKM’de gerçekleştirildi.

Ünlü yazar Sakarya’da
Ünlü yazar Dr. Necdet Subaşı, kültür merkezinde “Türkiye’yi nasıl okumalıyız?” başlığıyla bir konferans verdi. Program boyunca Türkiye’nin 100 yıllık mazisi ve başarılarından bahseden Subaşı, büyük bir tecrübe deneyimle yeni bir dünya tasarımına doğru aktığımızı ifade etti. Sevilen yazar ayrıca, edindiği kazanımlarla ve istikrarla Türkiye’yi parlak bir geleceğin beklediğine dikkat çekti.

“Miladı bize ait olan yeni bir yüzyıl”
Subaşı, “29 Ekim 2023’den sonra miladı bizde olan, başlangıç tarihini bizim kurduğumuz yeni bir 100 yıla geçiyoruz. Deneyimlerimizin, yaşanmışlıklarımızın bir sonucu olan güzel ve verimli bir dünya tasarımına doğru akıyoruz. Gençliğimiz dolu-dizgin, değerlerimiz dimdik ayakta duruyor ve bu kazanımlarla bizleri farklı bir tasarıma dönüşen yeni süreç bekliyor” ifadelerini kullandı.

Takvimin detayları web sitesinde
Büyükşehir’den yapılan açıklamada, “Kültür Sanat programlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Birbirinden değerli sanatçı ve yazarları ağırladığımız, kültür ve sanatın kalbi Sakarya’mızda nice değerimizi ağırlamaya, onları Sakaryalı sanat, kültür dostlarıyla buluşturmaya devam edeceğiz. Dolu dolu geçen Ekim takvimimize sakarya.bel.tr adresinden ulaşabilir ve tüm programlarımıza katılabilirsiniz” denildi.

 


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu