324379001

Vatandaşlar, Kapalı Pazar’ın konforundan memnun

Vatandaşlar, Kapalı Pazar’ın konforundan memnun

Vatandaşlar, Kapalı Pazar’ın konforundan memnun

Vatandaşlar, Kapalı Pazar’ın konforundan memnun

Kırklareli Belediyesi tarafından, 2019 yılında hizmete açılan Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanı, vatandaşların, halk pazarı günlerinde, 4 buçuk yıldır rahat ve ferah bir şekilde alışveriş yapmasını sağlıyor. Uzun yıllar, kış mevsiminde soğuk ve yağıştan, yaz günleri de aşırı sıcaklardan olumsuz etkilenerek Çarşamba alışverişini gerçekleştiren Kırklareli halkı, artık Kapalı Pazar Yeri’nin konforundan faydalandığı için oldukça memnun olduğunu ifade ediyor.

Trakya’nın en büyük, Türkiye’nin de sayılı kapalı alışveriş bölgelerinden olan yapı, Çarşamba günlerinin yanı sıra, Pazar günleri sosyete pazarı, muhtelif zamanlarda fuar ve çeşitli aktivitelere de ev sahipliği yapıyor. Kapalı Pazar Yeri’nin fonksiyonel ve geniş yapısallığı, ticari hareketliliğe de katkı sunarak, esnafın da işini kolaylaştırıyor. Alan, artık yurtdışından günlük olarak ilimize gelen turistlerin de uğrak yeri haline geldi.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, “Seçkin projelerimizden olan Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanı, artık rüştünü ispatladı. Şehrimize yeni bir hareket, kent ekonomisine yeni bir vizyon kattı. Yıllar geçtikçe, ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı herkes daha iyi anlıyor ve takdir ediyor. Kırklareli halkı, her şeyin en güzeline, en kalitelisine layık. Soğuk ve yağışlı kış günlerinde, buranın önemi bir kez daha anlaşılıyor” dedi.


Kırklareli,Kırklareli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu