324379001

Vatandaştan eşit hizmete teşekkür

Vatandaştan eşit hizmete teşekkür

Konyaaltı Belediyesi, nüfusunun çoğunluğunu Karatepe Mahallesi sakinlerinin oluşturduğu Alim Pınarı Yaylası’nın yıllardır süregelen yol sorununu çözüme kavuşturdu. Yayla sakinleri, ilçe merkezi ve kırsala yapılan hizmetlerin eşit oranda olduğunu ifade ed

Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaz aylarının gelmesiyle birlikte nüfus yoğunluğu yaşanan yaylalarda çalışmalarını hızlandırdı. Gerek ilçe merkezi, gerekse de kırsal mahalle ve yaylalarda yapılan hizmetlerin eşit oranda ve kalitede olmasını gözeterek çalışmalarını sürdüren ekipler, Alim Pınarı Yaylası’nın yıllardır süregelen yol sıkıntısını da çözüme kavuşturdu. Nüfus oranının büyük çoğunluğunu Karatepe Mahallesi sakinlerinin oluşturduğu Alim Pınarı Yaylası’nda yapılan çalışmalarda son aşamaya gelindi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in talimatlarıyla başlayan ve yaylanın girişinden çıkışına kadar tüm yolları kapsayan çalışmalar yayla sakinlerinin yüzünü güldürdü.

 

 

SÖZDE DEĞİL ÖZDE EŞİT HİZMET

Yayla içerisinden geçen yolların daha önce çukurlarla dolu olduğunu ve hem araç hem de yaya olarak çok zorluk yaşadıklarını ifade eden yayla sakini Tayfun Gezer, Konyaaltı Belediyesi’nin yaptığı çalışmayla bu sorunun çözüldüğünü aktardı. Alim Pınarı’na yaz aylarında geldiğini kaydeden Gezer, ‘’Ben yılın kalan zamanında Uluç Mahallesi’nde yaşıyorum. Belediyemiz, Uluç ve diğer mahallelerde nasıl çalışıyorsa, kırsal bölgeler ve yaylalara da aynı şekilde hizmet getiriyor. Bunu görmek çok güzel. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ederim’’ dedi. Yolun eski hali nedeniyle çok çile çektiklerini belirten yayla sakini Yalım Coşkun ise, Konyaaltı Belediyesi’nin çalışmasıyla yayla yollarının çok güzel olduğunu söyleyerek Başkan Semih Esen’e teşekkür etti.


Antalya,Konyaaltı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu