324379001

Veteriner İşleri Müdürlüğü gece gündüz çalışıyor

Veteriner İşleri Müdürlüğü gece gündüz çalışıyor

Veteriner İşleri Müdürlüğü gece gündüz çalışıyor

Veteriner İşleri Müdürlüğü gece gündüz çalışıyor

Kırklareli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 24 saat esaslı olarak çalışmaya devam ediyor. Ekipler, sokak hayvanlarının bakımı, aşılanması, tedavi edilmesi, iyileştirilmesi ve takibi konusunda, sevgi odaklı profesyonel bir anlayışla görevlerini yapmayı sürdürüyor.

Ekipler, gündüz mesaisinin haricinde, gece nöbetçi kalanlarla da, hem gelen talep ve ihbarlara gidiyor, hem de kendi planlamaları doğrultusunda sahada aktif olarak görev yapıyor.

Özellikle gece saatlerinde sokak hayvanlarıyla ilgili gelen telefonlar, iş akışına dahil edilerek, gerekli hazırlıklar eşliğinde, araç ile bahse  onu yere gidilerek, keşif yapılıyor.

Eğer küpesiz bir sokak hayvanı varsa, barınağa götürülmek üzere araca alınıyor. Burada ise gerekli bakım işlemleri yapılarak geçici olarak konaklatılıyor. Kanuni sürenin geçmesinin ardından, sağlığına kavuşturulan sokak hayvanı yine doğal ortamına bırakılıyor.

Bunların yanı sıra, Veteriner İşler Müdürlüğü kentin muhtelif noktalarında yer alan beslenme noktalarına haftaiçi ve haftasonu olmak üzere su ve mama takviyesi yapmaya devam ediyor.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu yaptığı açıklamada; “Belediyemizin her müdürlüğü gibi, Veteriner İşleri Müdürlüğü de, titiz ve disiplinli bir bakış açısıyla görevinin başında. 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde, bütün iş ve işlemler, usülünce yapılıyor. Görevli ve yetkili personelimiz, büyük bir duyarlılık ve şefkatle, minik dostlarımızın bakımını ve takibini yapıyor. Şehir genelinde kontroller sürekli olarak devam etmekte. Gelen şikayetler vakit kaybetmeden çözüme ulaştırılıyor. Halkımıza da, duyarlılığı ve anlayışıyla bizlere destek olduğu için teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Kırklareli,Kırklareli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu