324379001

YARDIM TIRLARIMIZ YOLA ÇIKTI

YARDIM TIRLARIMIZ YOLA ÇIKTI

YARDIM TIRLARIMIZ YOLA ÇIKTI

YARDIM TIRLARIMIZ YOLA ÇIKTI

      Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından Afyonkarahisar Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyası ile toplanan yardım malzemeleri, depremzedelere ulaştırılmak üzere 22 tır ve kamyonlara yüklenerek uğurlandı.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in yardım çağrısı ardından Belediyemiz tarafından AFAD koordinesinde yürütülen kampanyaya hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Saatler içerisinde 22 tır 5 karavan yola çıkmaya hazır hale getirildi. Fuar alanı, Veysel Eroğlu Spor Salonu Gençlik Merkezi ve Belediyemiz Hizmet Binamıza vatandaşlarımız tarafından getirilen yardımlar gönüllüler ve Belediyemiz personeli tarafından paketlenerek araçlara yüklendi.

AFYONKARAHİSAR’DAN DEPREM BÖLGELERİNE YARDIM KÖPRÜSÜ

Hayırsever hemşehrilerimiz, kadirşinas Afyonkarahisar halkı kullanılmamış mont, bot, eldiven, çocuklar için kışlık giysi, battaniye, katalitik soba, gıda maddeleri, çocuk bezi, özel ihtiyaç malzemeleri, hijyenik malzeme, tüp gibi ayni yardımlarını toplanma merkezlerimize getirdi. Gün boyu toplanan ayni yardımların ilk etabı dualar ile gönderildi.

“BU MİLLETİN SIRTI YERE GELMEZ”

“VATANDAŞLARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Yardım malzemeleri yüklü tırları yolcu etmeden önce açıklamalar yapan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Ülkemize geçmiş olsun. Vefat eden kardeşlerimize Cenab-ı Hak rahmet eylesin, yaralılarımıza acil şifalar versin. Milletimizin başı sağ olsun. Duyar duymaz esna odaları başkanlarımızla bir araya geldik. AFAD ile Sayın Valimizle birlikte düzenlenen toplantı ardından Belediye olarak kampanya başlattık. Halkımıza ben çok teşekkür ediyorum. Çok duyarlı bir milletiz. 5 yaşındaki çocuktan 70'indeki dedelerimize kadar ninelerimize kadar herkes karınca kaderinde gücün nispetinde elinden gelenin fazlasını yaptı. Hala yardımlar gelmeye devam ediyor. Toplanan yardımlarımızı yükledik ve araçlarımızı yolcu ediyoruz. Şoförlere ve araç sahiplerimize çok teşekkür ediyorum. Böyle bir günde biz de varız dediler. Allah kendilerinden razı olsun. Hiç nakliye ücreti ödemedik, ödemiyoruz almıyorlar hiçbirisi. Hatta damperli kamyonlarıyla gelip yardım malzemelerini yükleyip deprem bölgesinde çalışmayı isteyen arkadaşlarımızı da yolcu edeceğiz. Bu milletin sırtı yere gelmez. İlk andan itibaren toplamda ilk etapta 22 tırımız Kahramanmaraş’a doğru yola çıkacaklar. Vali Yardımcımız Nurullah Kaya, bir önceki Valimiz Gökmen Çiçek var orada organizasyonların başında.

İKİNCİ ETAP YARDIM TIRLARI GAZİANTEP’E GÖNDERİLECEK

İnşallah bugün de yükleyeceğimiz yardım malzemelerini de Gaziantep'e göndermeyi düşünüyoruz. Tabii burada AFAD'la işbirliği halindeyiz. AFAD yetkilileri de var. Isıtıcılar, battaniyeler, kıyafetleri oradaki zor durumda olan kardeşlerimizin ihtiyaçlarını düşünerek evlerinde ellerinde ne varsa alıp getirdiler. Ben çok çok teşekkür ediyorum. Allah beterinden korusun, bir daha böyle acılar yaşatmasın”

Afyonkarahisar Belediyesi personellerimiz, AFAD ve gönüllüler tarafından sınıflara ayrılan ve paketlenen yardım malzemeleri, depremzedelere ulaştırılmak üzere 22 tıra yüklenerek dualarla uğurlandı.

YARDIM KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR

Belediyemiz tarafından başlatılan yardım kampanyamız sürüyor. Veysel Eroğlu Spor Salonu- Gençlik Merkezi ve Fuar Alanında bulunan toplanma merkezilerimizde ekipler tarafından vatandaşlarımızın yardımları teslim alınıyor. Sınıflara göre ayrılan malzemeler paketlenerek tırlara ve kamyonlara yükleniyor. Özellikle gıda malzemeleri, su ve battaniye ihtiyacının çok fazla olması nedeni ile Belediyemiz tarafından sıkça sosyal medyadan tır, gıda, su ve battaniye ihtiyacının olduğu duyurusu yapılıyor. Gelen yardımlar yüklenerek hızlıca deprem bölgelerine gönderilemeye devam edilecek.


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu