324379001

Yaşlılara evlerinde ziyaret

Yaşlılara evlerinde ziyaret

Konyaaltı Belediyesi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ilçede yaşayan yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden uzmanlar, yaşlı sakinlerin belediyeden beklentilerini dinledi.

Konyaaltı Belediyesi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ilçede yaşayan yaşlıları unutmadı. Konyaaltı Belediyesi Yaşlılar Kreşi’ndeki sosyal hizmet uzmanları yaşlıları evlerinde ziyaret ederek, onların belediyeden istek ve beklentilerini dinledi. Ziyaretlerden memnun olduklarını dile getiren İsmet Köklü, “Çok memnun oldum. Allah razı olsun sizden. Bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi. İsmet Köklü’nün kızı Şermin Meriç Yapar ise Konyaaltı Belediyesi’ne yapmış olduğu hizmetten dolayı teşekkür ederek, “Yaşlıların önemsenmesi, yaşlılara yönelik farkındalığın artırılması çok güzel bir şey. Yaşlıların ayrı bir dünyası var. Yaşlılarımızı yok saymamak lazım” dedi. Erol Aytaç yapılan ziyaretten dolayı çok duygulandığını belirterek, “Ziyaretinizden dolayı çok duygulandım. Konyaaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e başarılar diliyorum. Hep bu yolda yürüsün. Yolu şaşmasın” diye konuştu.

YAŞLILARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Konyaaltı ilçesinde bulunan yaşlıları evlerinde ziyaret ettiklerini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ekiplerimiz ilçemizde yaşayan yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyorlar. Onların belediye olarak bizlerden beklentilerini ve taleplerini dinleyip not alıyorlar. İlçemizde yaşayan yaşlı vatandaşlarımızın istek ve arzularına göre ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyor. Yaşlılarımız bizim için çok değerli. Bizler de bir gün yaşlanacağız. Yaşlı vatandaşlarımızın hayattayken kıymetini bilmemiz gerekiyor. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum’’ dedi.


Antalya,Konyaaltı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu