324379001

Yat Limanı'nda fırtına sonrası onarım çalışmaları devam ediyor

Yat Limanı

Yat Limanı'nda fırtına sonrası onarım çalışmaları devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi 25-26 Kasım tarihlerinde yaşanan şiddetli fırtına sonrasında zarar gören Kaleçi Yat Limanı'nda onarım çalışması yapıyor. Büyükşehir ekipleri Yat Limanı’nda öncelikli olarak can güvenliğini sağlamak için emniyet şeridi çitlerini ve teknelerin iskeledeki bağlama noktalarını onarıyor. Çalışmalar sırasında hafriyat altına sıkışan bir kedi de büyükşehir ekipleri tarafından kurtarıldı.

Antalya’da geçtiğimiz hafta sonu yaşanan şiddetli yağış ve fırtına Kaleiçi Yat Limanı’nda bulunan teknelere büyük oranda zarar vermiş, alanda da hasarlar oluşmuştu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kaleçi Yat Limanı’nda fırtınanın hemen ardından batan tekneleri çıkarıp temizlik çalışması yapmıştı. Ekipler şimdi de Kaleiçi Yat Limanı’nda hasar gören bölgelerde onarım çalışmasına başladı.

HASARLAR GİDERİLİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekipleri, fırtınanın neden olduğu hasarları gidermek ve limanı tekrar denizcilere hazır hale getirmek amacıyla yoğun çaba harcıyor. Çalışma kapsamında, fırtına nedeniyle zarar gören teknelerin iskeledeki bağlama noktaları onarılıyor. Ekipler aynı zamanda emniyet şeridi çitleri ve altyapıdaki hasarları giderirken parke çalışması da yapıyor.

KURTARILAN KEDİ HAYATA DÖNDÜ

Öte yandan ekipler, onarım çalışmaları sırasında, hafriyat altında kalmış bir kediyi de sağ salim kurtardı. Büyükşehir Belediyesi personeli, hafriyat altına sıkışan kediyi çıkardıktan sonra kalp masajı uygulayarak tekrar hayata döndürdü. Kedinin sağlık kontrolü tamamlandıktan sonra hayvan barınağına teslim edileceği bildirildi.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu