324379001

YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BAŞLADI İLK DERS ZİLİ ÇALDI

YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BAŞLADI İLK DERS ZİLİ ÇALDI

YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BAŞLADI İLK DERS ZİLİ ÇALDI

12 Eylül 2022 Pazartesi

Yaklaşık 18 milyon öğrenci için ders zili çaldı. Yeni eğitim-öğretim yılına başlayan öğrenciler uzun bir tatilin ardından okul sıralarını doldurmanın heyecanını yaşıyor.

2022-2023 eğitim öğretim yılı, ilköğretim haftası kutlama programı Cumhuriyet İlkokulu’nda gerçekleşti. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Vali Ali Çelik, eğitimin önce aileden başlayan bir yolculuk olduğunu, devletimizin tüm imkânlarının yavrularımız için seferber edebileceklerini belirtti.

Törene katılan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, eğitimin önemine değinerek, başarılı bir eğitimin ilk anahtarının okul olduğunu, eğitimin bir gün değil hayat boyu devam ettiğini vurgulayarak öğrencilere başarılar diledi.

İlköğretim haftası kutlama programı, Linyit İlköğretim Okulu halk oyunları ekibinin gösterileri, ilkokul öğrencilerinin şiir okumasının ardından, protokol üyeleri sınıfları ziyaret ederek öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilemesi ile sona erdi.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Cumhuriyet İlkokulu’nda gerçekleştirilen İlköğretim Haftası kutlama törenine; Vali Ali Çelik, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkan Prof. Dr. Alim Işık, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, şube müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Görüntülenme sayısı: 28


Kütahya,Kütahya Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu