324379001

Yılların çilesi sona erdi

Yılların çilesi sona erdi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Toybelen Mahallesi'nde bulunan Keresteciler Sitesi yolunu yeniledi. Bölge esnafı “Yazın toz kışın da çamur çilesinden kurtulduk. Büyükşehir Belediyemiz bize yatak gibi konforlu ve rahat bir yol yaptı” diyerek duydukları mem

Samsun'da başlatılan ulaşım seferberliği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalarla vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor. Bu kapsamda İlkadım ilçesine bağlı Toybelen Mahallesi'ndeki Keresteciler Sitesi'nde de yıllar süren sorun çözüme kavuşturuldu. Yazın toz, kışın da çamur olan 8 bin metrelik yola A tipi sathi kaplama ve genişletme çalışması yapılarak konforlu hale getirildi. Çalışmaların tamamlandığı yol esnaflardan da tam not aldı. 

YOL PROLEMİ OLAN YER KALMAYACAK

Uzak yakın demeden Samsun'un her noktasını belli bir standarda taşıdıklarını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, alt ve üst yapı çalışmalarımızla 17 ilçede vatandaşları konforlu ulaşım ile buluşturmak adına canla başla çalışıyoruz diyerek "Yol sorununu tek tek çözüyoruz. Tüm bu çalışmaları kendi imkan ve kabiliyetlerimiz ile yapıyoruz. Hedefimiz yol problemi olan hiçbir yer kalmamasıdır. Keresteciler Sitesi de yol sorunu olan yerlerdendi. Oradaki soruna da neşter vurduk. Esnaflarımıza hayırlı olsun. Güle güle kullansınlar" şeklinde konuştu.

ESNAFLAR MUTLU

8 bin metrelik yolu asfalt ile buluşturarak yol sorununu çözüme kavuşturduklarını dile getiren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı İlkadım Şube Şefi Oktay Altun, "Bölgede yol sorunu büyüktü. Büyükşehir Belediyesi olarak ekiplerimizle birlikte soruna neşter vurarak esnaflarımızın ve yolu kullanan vatandaşlarımızın mağduriyetini bitirdik. Yolun önce alt yapısını iyileştirdik zemini sağlam olmayan bölgelerin zeminlerini sağlamlaştırdık sonra da sathi kaplama çalışmamızı yaptık. Çalışmalarımız bitti. Sorunun çözüme kavuşmasından dolayı esnaflarımız çok mutlu. Başkanımıza çok teşekkür ediyorlar" ifadelerini kullandı. 

YATAK KONFORUNDA BİR YOL OLDU

Ağır vasıta araçların da kullanmasından dolayı bakıma ihtiyaç duyulan yolun yenilenmesinden duydukları memnuniyeti belirten Murat Kılınç, "Esnaflarımız ile birlikte vatandaşlarımızın sık kullandığı bir yol burası. Bundan dolayı önemli bir yol. Eskiden yolumuz çok kötü durumdaydı. Özellikle yağmur yağdığı zaman çok zor bir hal alıyordu ulaşım çok sıkıntılıydı. Ama şimdi çok güzel oldu. Yazın toz kışın da çamur çilesinden kurtulduk. Büyükşehir Belediyemiz bize yatak gibi konforlu ve rahat bir yol yaptı. Çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

MAĞDURİYET BİTTİ

Sanayi Sitesi'nde esnaflık yapan Samet Kaya ise, "Uzun zamandır yol sıkıntımız vardı. Çok mağdurduk. Yazın toz, kışın çamur çilesi yaşıyorduk. Ama çilemiz de mağduriyetimiz de bitti. Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz" dedi.


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu