324379001

Zabıta ekiplerinden etiket denetimi

Zabıta ekiplerinden etiket denetimi

Zabıta ekiplerinden etiket denetimi


Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi, güvenilir bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için pazar yerlerindeki denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, vatandaşların huzurlu bir ortamda alışveriş yapabilmesi için çalışırken, fiyatlar konusunda vatandaşın mağdur edilmemesi için denetimlerine devam ediyor. Pazarın ve tezgahların düzeni, sergi işgaliyesi, sebze ve meyvelerin uygun şartlarda satılıp satılmadığı denetlenerek, fiyat etiket kontrolü gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerin belirli periyotlarla il genelinde kurulan tüm Pazar yerlerinde devam edeceği belirtildi. 


‘Vatandaşların rahatı için çalışıyoruz’

Pazar yeri denetimleri ile vatandaşların daha rahat bir ortamda alışveriş yapabilmesi için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik açıklamasında şunları kaydetti;

“Pazar yerimiz gerçekten birçok yerle kıyaslandığında kaliteli bir ortamda hizmet sunma imkânı veriyor. Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz pazar yerimizde denetim gerçekleştirdi. Pazar yerindeki düzen ve intizam konusunda titiz bir çalışma yürüten ekiplerimiz, tezgah önlerine satış amacıyla gelişi güzel konulan ürünleri de kaldırtarak vatandaşlarımızın bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşamasının önüne geçiyor. Denetimlerde, satışa sunulan gıdaların da halk sağlığına uygun olup olmadığı kontrol ediliyor. Denetimler sırasında var olan aksaklıklar tespit edilip, esnaf vatandaşlarımız bilgilendiriliyor. Pazarlarda vatandaşlarımızın rahatını sağlamak amacıyla denetimlerimiz devam edecek” dedi.



Amasya,Amasya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu