324379001

ZEYBEK BAŞKAN GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

ZEYBEK BAŞKAN GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

ZEYBEK BAŞKAN GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

ZEYBEK BAŞKAN GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

        Yoğun çalışma temposundan fırsat bulduğu zamanlarda vatandaşlarımızla bir araya gelmeye özen gösteren Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek gönüller kazanıyor.  Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, gerçekleştirdiği çat kapı ziyaretlerle vatandaşlarımızın gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, aile ziyaretleri kapsamında eşi Sevim Zeybek ile birlikte Dairrecep Mahallesinde ikamet eden Akgül ve Ardıç ailelerinin evine giderek talep ve önerilerini dinledi. Belediye Başkan Yardımcımız Barış Dal ve eşi Makbule Dal’ın katıldığı ziyarette aile fertleriyle yakından ilgilenen Başkanımız, çocuklara hediyeler verdi.   

"DERTLERİYLE DERTLENİYOR"

          Ziyaretler sırasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileterek hal ve hatırlarını soran Başkanımız ihtiyaç sahibi ailelerin hayır dualarını aldı. Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızla gönül köprüsü kurduklarını ifade eden Başkanımız “Milletimizin kapısını çalarak, sorunlarını çözüp dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz” dedi.

 “SORUNLARI DİNLİYOR, ÇÖZÜM ÜRETİYOR”

         Başkanımız Mehmet Zeybek, “Hemşerilerimizin gönül dünyalarında yer alabilmek adına çat kapı ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Dairecep Mahallemizde ikamet eden Akgül ve Ardıç ailelerimize misafir olduk. Afyonkarahisar’ımızda adım atmadık yer ve talebini dinlemediğimiz hiçbir vatandaşımız kalmayacak şekilde ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Misafirperverlikleri için hemşehrilerime teşekkür ederim.” dedi.

 


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu