19 Eylül Gaziler Günü’nün 103. yıl dönümü.

19 Eylül Gaziler Günü’nün 103. yıl dönümü.

19 Eylül Gaziler Günü’nün 103. yıl dönümü.

Tarih : 19 Eylül 2024

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun,19 Eylül Gaziler Günü’nün 103. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programlara ilimiz protokol üyeleri ile birlikte katılım sağladı.

Belediye Başkanımız, ATATÜRK Anıtında düzenlenen çelenk sunma programa katılım sağlayarak Belediyemizin çelengini sundu. Gaziler Günü münasebetiyle Erzincan Belediyesi önünde bulunan Atatürk Anıtında düzenlenen programda, Erzincan Valisi Sn. Hamza Aydoğdu, Garnizon Komutanı Tümgeneral Sn. Murat Ataç, Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sn. Sabri Taş tarafından Atatürk Anıtına çelenkler sunuldu.

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, Çelenk Sunum programının ardından protokol üyeleri ile birlikte Erzincan Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Sn. Sabri Taş ve kahraman gazilerimizin, 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutladılar.

Belediye Başkanımız daha sonra, EBYÜ Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Gaziler Günü Oratoryosuna, Erzincan Valisi Sn. Hamza Aydoğdu, 3. Ordu Komutanı Korgeneral Sn. Veli Tarakcı, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sn. Sabri Taş, Gaziler, ilimiz protokol üyeleri ve vatandaşlarımız ile birlikte katılım sağladı.

19 Eylül 1921’de Gazilik ünvanını alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tarih boyunca vatanı, bayrağı ve onuru için mücadele eden kahramanlarımıza, aziz şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize ise aileleriyle birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.


Erzincan,Erzincan Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ