324379001

22. ALANYA ULUSLARARASI KÜLTÜR SANAT VE TURİZM FESTİVALİ YENİ TÜRKÜ KONSERİYLE SONA ERDİ

22. ALANYA ULUSLARARASI KÜLTÜR SANAT VE TURİZM FESTİVALİ YENİ TÜRKÜ KONSERİYLE SONA ERDİ

22. ALANYA ULUSLARARASI KÜLTÜR SANAT VE TURİZM FESTİVALİ YENİ TÜRKÜ KONSERİYLE SONA ERDİ

Alanya Belediyesi’nin bu yıl 22.’sini düzenlediği Alanya Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali, DJ Suat Ateşdağlı ve Yeni Türkü konserleriyle sona erdi. Festival, üç gün boyunca sergiler, gösteriler, konserler ve birbirinden renkli etkinliklere sahne oldu.

22. Alanya Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin son gün programı, Belediye Sarayı arkasında unutulmaz konserlerle gerçekleştirildi. Sahneye ilk olarak Türkiye'nin ünlü DJ’lerinden Suat Ateşdağlı çıktı. Birbirinden güzel şarkılarla konser alanını adeta açık hava diskosuna çeviren Ateşdağlı’nın performansıyla eğlence zirve yaptı. Belediye Başkan Danışmanı Abdurrahman Açıkalın, DJ Suat Ateşdağlı’ya Merve Karlı imzalı Alanya Gravürü hediye etti.

BAŞKAN ÖZÇELİK KONSERİ VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İZLEDİ

DJ Ateşdağlı’nın ardından ise sahneye efsane müzik grubu Yeni Türkü çıktı. Müziğin ustası isimlerden oluşan grup, dillere pelesenk olan muhteşem şarkılarını Alanya halkı için seslendirdiler. Konser alanını dolduran vatandaşlar da şarkılara eşlik ederek, eğlencenin doruğa ulaştığı konserin tadını doyasıya çıkardılar. Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, konseri vatandaşlarla birlikte izledi. Alkışlarla Yeni Türkü’nün şarkılarına eşlik eden Başkan Özçelik’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

BAŞKAN ÖZÇELİK'TEN YENİ TÜRKÜ'YE TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik tarafından Yeni Türkü’ye, Merve Karlı’nın hazırladığı Alanya Gravürü hediye edildi. Grup adına hediyeyi Derya Köroğlu alarak, Başkan Özçelik ve ekibine teşekkür etti. Kısa bir teşekkür konuşması yapan Başkan Özçelik, “Alanya, gençler; biz Derya Beyle Türkiye'de birlikte yıllandık. O, ODTÜ’de, ben komşusu Hacettepe’deydim. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Büyük bir coşkuyla gerçekleşen konserin son anlarında yağan yağmura aldırış etmeyen vatandaşlar, Derya Köroğlu'nun seslendirdiği duygusal ve hareketli şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiler.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu