“9. Tarım Fuarı”nda Büyükşehir standına yoğun ilgi

“9. Tarım Fuarı”nda Büyükşehir standına yoğun ilgi

Tarım sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan Samsun Tarım Fuarı, 16 Ekim Çarşamba günü kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bu yıl 9’uncusu düzenlenen ‘Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nda Samsun Büyükşehir Belediyesi de standında ziyaretçile

16 Ekim’de TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde 9’uncu kez kapılarını ziyaretçilerine açan ve tarım sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan ‘Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’ yoğun katılımla sürerken, Samsun Büyükşehir Belediyesi de standında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Üretimin her aşamasında verdiği desteklerle üreticinin yanında olan, tarım havzasının genişlemesine önemli katkılar sunan Samsun Büyükşehir Belediyesi, fuarda da tarım sektörünü yalnız bırakmadı.

Üreticilere destek

Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret eden üreticilere doğru tarım uygulamaları tohum, fidan, ekipman destekleri konusunda Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından bilgiler veriliyor. Büyük ilgi gören standı ziyaret eden üreticiler merak ettikleri konuları alanında uzman kişilere sorma fırsatı elde ediyor. Büyükşehir Belediyesi standında, tarımsal alandaki hizmetlerini ve çalışmalarını sektör paydaşlarına anlatıyor.

20 Ekim Pazar gününe kadar sürecek fuarda Büyükşehir Belediyesi, her gün standında tarım sektörünün paydaşlarını ağırlamaya devam edecek.

 


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu