ADALET BAKANLIĞI İŞYURTLARI FUARI EDİRNE'DE AÇILIYOR

ADALET BAKANLIĞI İŞYURTLARI FUARI EDİRNE

ADALET BAKANLIĞI İŞYURTLARI FUARI EDİRNE'DE AÇILIYOR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un katılacağı törenle Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı yarın Edirne'de açılacak.

Selimiye Meydanı'nda yapılacak fuarda, hükümlü ve tutukluların el emeği ürünleri beğeniye sunulacak. Ceza İnfaz Kurumlarındaki İşyurtları atölye ile tesislerinde yerli ve milli imkanlarla üretilen gıda, tekstil, mobilya, el sanatları ve hediyelik eşya gibi birçok ürünün yer alacağı fuar, bu yıl Türkiye genelinde açılan dördüncü fuar olacak.

54 Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğünün katılımıyla hazırlanan fuarda, ayakkabıdan deri çantaya, takıdan gıda ürünlerine, tekstilden yöresel el sanatlarına kadar geniş bir ürün yelpazesi 99 stantta yerini alacak.

Fuarlar, hükümlü ve tutukluların mesleki eğitimlerini desteklemek, üretimlerini ekonomiye kazandırmak amacıyla düzenleniyor.

İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı, 7 Ekim’e kadar açık olacak.


Ankara,Adalet Bakanlığı

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!