AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ’DAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ’DAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ’DAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere şehrimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş’i makamında ziyaret etti.
 
Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş, Belediye Başkan Yardımlarımız Nesimuttin Selçuk ile Mustafa Akbaş, Belediye Meclis Üyelerimiz ve birim amirlerimiz tarafından karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, başkanlık makamına geçti.
 
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Memiş, Bayburt’un tarihi ve genel özellikleri ile ilgili misafirlerine bilgiler verdi. Belediyemizce devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında da açıklamalarda bulunan Başkanımız Memiş, kentsel dönüşüm konusunun şehrimizin en önemli meselesi olduğuna dikkat çekti.
 
Misafirperverliği ve çalışmalarından ötürü Başkanımız Memiş’e teşekkür eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, başarılı çalışmalar diledi.
 
Belediye Başkanımız Memiş’in ziyaret anısına hediye takdiminde bulunduğu Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’a AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları Dr. Adnan Günnar ile Abdurrahman Öz, Gümüşhane Eski Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Turgut Çalışkan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Şahin, Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Arpalı Belediye Başkanı Nahit Binbir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Resul Kaya ve Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Tataroğlu eşlik etti.

Bayburt,Bayburt Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ