324379001

ALANYA PROTOKOLÜ MİSAFİRLERİ KARŞILADI

ALANYA PROTOKOLÜ MİSAFİRLERİ KARŞILADI

ALANYA PROTOKOLÜ MİSAFİRLERİ KARŞILADI

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Kaymakam Fatih Ürkmezer ile birlikte trafik denetleme noktasını ziyaret ederek, vatandaşların ve kolluk kuvvetlerinin bayramlarını kutladı. Başkan Özçelik ve Kaymakam Ürkmezer, 9 günlük bayram tatili için şehir dışından gelen misafirlere de çikolata ikram ettiler.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve Kaymakam Fatih Ürkmezer, Alanya’nın doğu girişindeki trafik denetleme noktasını ziyaret etti. Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Özçelik’e, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Servet Ünlü, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, İlçe Trafik Denetleme Büro Amiri Komiseri Kemal Öksüz, Belediye Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ve Başkan Danışmanı Sadık Dizdaroğlu eşlik etti.

KAYMAKAM ÜRKMEZER: BAYRAMA HAZIRIZ

Alanya’nın doğu girişindeki denetim uygulama noktasına gelen araçlardaki vatandaşlara çikolata ikram eden Ürkmezer ve Özçelik, vatandaşların bayramını kutladı. Kaymakam Ürkmezer burada yaptığı açıklamada; “Türkiye ve Akdeniz’in incisi Alanya’mıza yerli ve yabancı turist akını başladı. Arefe günü olması münasebetiyle Belediye Başkanımız, İlçe Jandarma Komutanımız, Emniyet Müdürümüz, jandarma ve emniyetin trafikten sorumlu görevlileri ve Belediye Zabıtalarımızla beraber Alanya’nın doğu giriş noktası olan Alantur mevkiinde uygulamaya katıldık. Misafirlerimize hoş geldiniz diyerek bayramlarını kutladık. Bayram tatiline hazırız. Alanya’ya gelecek yerli, yabancı misafirlerimizin bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için bütün arkadaşlarımız 24 saat kesintisiz yapacaklar. İnşallah bundan önceki bayramlarda olduğu gibi vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesini hep beraber sağlayacağız. Her ihtimale karşı vatandaşlarımız, başlarına gelebilecek herhangi bir olumsuzlukta tek ortak numaramız 112’yi aramayı ihmal etmesinler. İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

BAŞKAN ÖZÇELİK: “MUAZZAM BİR YERLİ TURİST AKIŞI VAR”

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kurban Bayramı dolayısıyla Alanya’ya muazzam bir yerli turist akışı var. Biz de gelen misafirlerimize hoş geldiniz diyebilmek, dikkatli olmalarını söylemek amacıyla Kaymakamımız, Jandarma Komutanımız, Emniyet Müdürümüz ve ekiplerimizle beraber misafirlerimizi karşıladık ve çikolata ikram ettik. Tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı’nı bu vesileyle kutluyorum. Tüm vatandaşlarımıza huzur içerisinde bir bayram geçirmelerini diliyorum" şeklinde konuştu.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu