324379001

ATABEM yaz kursları dolu dolu

ATABEM yaz kursları dolu dolu

ATABEM yaz kursları dolu dolu

İngilizce’den keman ve modern dansa eğitici ve eğlendirici kurslar

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) yaz kursları başladı. 18 kurs merkezinde verilen 408 kursa, 5 bin 915 öğrenci katılıyor. Akademik, kültürel ve sanatsal kurslar ile öğrenciler, ilgi alanları ve eksik olduğu konularda yeni bilgiler öğreniyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’ne bağlı ATABEM’de öğrencilere yönelik ücretsiz yaz kurslarında ders zili çaldı. İngilizce ve fen bilimlerinden piyano ve modern dansa kadar birbirinden farklı kurslarda çocuklar kendilerini geliştirme imkânı buluyor.

YAKLAŞIK 6 BİN ÖĞRENCİ EĞİTİM ALIYOR

3-4-5-6-7 ve 8. sınıf öğrencileri, yoğun ve yorucu geçen okul döneminden sonra yaz kursları ile yeniden ATABEM’de buluştu. Akademik, kültürel ve sosyal alanlarda açılan kurslarda öğrenciler, ilgi alanları ve eksik olduğu konularda yeni bilgiler öğrenmenin keyfini çıkartıyor. Bilgisayar kullanımı, Türkçe, matematik, fen bilimleri ve İngilizce, saz, gitar, halk oyunları, piyano, satranç, drama, modern dans ve zeka oyunları (mangala) gibi branşlarda öğrenciler hem öğreniyor hem de eğleniyor. Bu yaz 18 ATABEM kurs merkezinde verilen 408 kursa, 5 bin 915 öğrenci katılıyor.

ATABEM İLE NOTLARIM YÜKSELDİ

Konuksever ATABEM’de akademik kurslarda eğitim alan Irmak İzci, ‘Fen Bilimleri, matematik ve İngilizce derslerinde kendimi geliştirmek ve sınavlara hazırlanmak için geldim. ATABEM’i çok seviyorum çünkü hem ders öğrenip hem de yeni arkadaşlarımızla eğleniyoruz’ dedi. Üç yıldır ATABEM’in yaz kurslarına geldiğini belirten Berat Nalbantoğlu, “Düşük olan ders notlarımı yükseltmek buradayım. Öğretmenlerim eksik olduğum konularda bana yardımcı oluyor.  ATABEM’in katkısı sayesinde geçen yıl sınav notlarımı yükseltmiştim o yüzden ailem de ATABEM’e gelmeme destek oluyor. Arkadaşlarım ile sosyal aktivitelere katılıyoruz çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

KEMAN VE PİYANO’NUN GENÇ YETENEKLERİ

ATABEM Altındağ Müzik ve Gösteri Sanatları Merkezi’nde piyano kursuna katılan Elif Bilge Güler 5 yaşından beri piyano çaldığını belirterek, “Piyano çalmak bana mutluluk ve huzur veriyor. Kendimi geliştirmek ve notalarda ilerlemek için ATABEM’e geldim. Bir hayalim var. Konservatuvarda eğitim almak istiyorum. ATABEM’in de bana katkısı olacağını düşünüyorum” dedi. Geçen yıl ATABEM'de piyano kursuna katılan Reyna Tanış ise bu yıl eğitimine keman kursu ile devam ettiğini belirterek, ‘ATABEM’de hem sosyalleşiyor hem de yeteneklerimi keşfediyorum. Yaz tatilimde keman eğitimimi ilerletmek istiyorum. Benim için güzel bir yaz olacak” diye konuştu.

ATABEM yaz kursları 31 Ağustos’ta sona erecek.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu