324379001

Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan'ın Kurban Bayramı Mesajı

Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan

Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan'ın Kurban Bayramı Mesajı

    Aziz milletimizin, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa barış, huzur ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum.

Kurban Bayramı yardımlaşmayı ve dayanışmayı artıran, birlik ve beraberlik bağlarını kuvvetlendiren önemli günlerdendir. Kurban yakınlıktır, kardeşliktir, paylaşmadır. Biz bu ruhla 22 yıldır her türlü zorluğun üstesinden birlikte geldik, her türlü sıkıntıyı milletimizle birlikte aştık. Türkiye’ye içeride ve dışarıda diz çöktürmek isteyenlerin oyunlarını bozduk, yerli ve milli politikalarla suni ekonomik krizleri boşa çıkardık. Yatırım, üretim ve istihdam odaklı büyüme programımızda elde ettiğimiz başarıyı doğrudan çalışma ve sosyal güvenlik hizmetlerine yansıttık.

     Ülkemiz; güçlü ekonomisi, sağlam siyasi iradesi ve kadim devlet geleneğiyle Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her daim olduğu gibi bugün de mazlum coğrafyaların yükselen sesi olmaya devam ediyor. Myanmar’dan Bosna’ya, Filistin’den Afrika’ya dünyanın her köşesine yardım elimizi uzatıyor, gönül köprüleri inşa ediyoruz.

       Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu gerçekleştirme yolunda daha emin adımlar attıkça bu bağların daha da güçlendiği, başta alın teri ve emeğiyle ülkemizin bugünlere ulaştıran emekçilerimiz olmak üzere, işçisi işvereni, yatırımcısı, üretimcisiyle, kadın erkek, genç yaşlı demeden yediden yetmişe bütün vatandaşlarımızın katkısıyla ihya edeceğimiz daha müreffeh yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz. Bu gayeyle devlet millet el ele vererek çalışan ve üreten nüfusumuz arttıkça, sosyal dayanışma ve yardımlaşma yaygınlaştıkça bayramlarımız hakkıyla idrak edeceğimiz gerçek bayramlar olacaktır.

      Rabbimize, bizi bir bayrama daha birlik ve beraberlik içerisinde ulaştırmış olduğu için şükrediyor, mübarek günlerimizin buruk geçmesine sebep olan, başta Gazze olmak üzere, bütün ümmet coğrafyamızda vuku bulan haksızlık, adaletsizlik ve zulümlerin bir an önce son bulmasını diliyorum. Bayramlarımızı sevinç ve coşkuyla idrak edeceğimiz huzurlu günlere yeniden kavuşacağımıza yürekten inanıyor, Rabbimizden kurban ibadetlerimizin kabul olmasını niyaz ediyorum.

 

Prof. Dr. Vedat IŞIKHAN

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı


Ankara,Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu