BAŞKAN GENÇ: GÜRCİSTAN'LA İLİŞKİLERİMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ

BAŞKAN GENÇ: GÜRCİSTAN

BAŞKAN GENÇ: GÜRCİSTAN'LA İLİŞKİLERİMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ

Trabzon heyetiyle birlikte Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te çeşitli temaslarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Trabzon’umuzun sağlık turizmi potansiyeli her geçen gün artıyor. Biz de şehrimizin kurum ve kuruluşları ile iş birliği halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

Tiflis-Trabzon karşılıklı uçak seferlerinin 23 yıl aradan sonra yeniden başlaması nedeniyle Trabzon protokolünden oluşan bir heyet Gürcistan'a gitti. Trabzon'un sağlık turizmi potansiyelini Gürcü yöneticilere anlatmayı hedefleyen heyette Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Ali Kağan Orbay, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, TTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, TTSO Meclis Üyesi ve Sağlık Turizmi Proje yetkilisi Mehmet Üçüncüoğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Gürcistan’ın Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İashvili, Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta ve Trabzon Tabip Odası Başkanı Mehmet Duman ile özel sağlık kuruluşlarının temsilcileri yer aldı. Trabzon heyeti ilk olarak Gürcistan Çalışma, Sağlık ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mikheil Sarjveladze'yi ziyaret etti. Ziyarette, sağlık turizmine yönelik gelişmeler ele alındı. Ziyaret sonunda Başkan Genç ve Trabzon heyetindekiler, Gürcü bakana Trabzonspor forması ile çeşitli hediyeler takdim etti.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Trabzon’umuzun sağlık turizmi potansiyeli her geçen gün artıyor. Biz de şehrimizin kurum ve kuruluşları ile iş birliği halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölgemizde bulunan ülkelerle iş birliğimizi güçlendirmeye yönelik çalışmalarımız devam edecek. Bu kapsamda Tiflis ve Trabzon arasında direkt uçuş seferlerimiz başladı. Bu gelişme sağlık turizmine çok büyük katkı sunacak. Özellikle Gürcistan’dan sağlık hizmeti almak için gelen çok sayıda misafirimizi her yıl şehrimizde ağırlıyoruz. Bütün bu gelişmeler hem şehrimizin hem ülkemizin ekonomisine katkı sunuyor. Gürcistan Çalışma, Sağlık ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mikheil Sarjveladze Bey ile yaptığımız görüşmede bu gelişmeleri ele alma fırsatımız oldu. Amacımız ilişkilerimizi güçlendirmek. Gürcistan, sağlık turizminde şehrimiz için ilk sıralarda. Trabzon’umuza gelen hastalarımıza ve bütün misafirlerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu