324379001

Başkan Görgel, AFAD Başkanı Memiş ile Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Başkan Görgel, AFAD Başkanı Memiş ile Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Başkan Görgel, AFAD Başkanı Memiş ile Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Programı kapsamında şehre gelen AFAD Başkanı Okay Memiş ile bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Başkan Görgel, “Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve destek için AFAD Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a gelen AFAD Başkanı Okay Memiş ile bir araya geldi. AFAD Başkanı Memiş ve Başkan Görgel, ilk olarak şehit babaları ve gazilerle buluştu. Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu ve şehir protokolünün de yer aldığı programda heyet, şehit babaları ve gazilerin Babalar Günü’nü tebrik etti. Programın ardından heyet, Dulkadiroğlu Akyar Mahallesi’nde inşa edilen TOKİ Konutları’nı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların hanelerine misafir olan AFAD Başkanı Memiş, Başkan Görgel ve beraberindeki heyet, ailelere yeni evleri için hayırlı olsun dileklerini iletti. Heyetin son durağı ise Azerbaycan Mahallesi inşaat alanı oldu. Proje alanında incelemelerde bulunan Memiş, son duruma ilişkin bilgiler aldı.

“İlgi ve Destekleri İçin AFAD Başkanımıza Şükranlarımızı Sunuyoruz”

Ziyaret ve incelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “AFAD Başkanımız Sayın Okay Memiş’i bugün şehrimizde misafir ettik. Sayın AFAD Başkanımızın katılımı ile düzenlenen programda şehit babaları ve gazilerimizle bir araya geldik, Babalar Günü’nü tebrik ettik. Bu vesileyle başta şehit babalarımız olmak üzere tüm babaların Babalar Günü’nü tebrik ediyorum. Rabbim anne babalarımız ve ailemizle hayırlı ömürler nasip eylesin. Yine AFAD Başkanımızla birlikte Akyar TOKİ Konutları’nı ziyaret ederek hemşehrilerimizin hanesine misafir olduk. Bizlere evlerinin ve gönüllerinin kapısını açan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, yeni konutlarının hayırlı olmasını diliyorum. Son olarak Azerbaycan Devletimiz tarafından şehrimizde inşa edilen konut alanında incelemelerde bulunduk, AFAD Başkanımız Sayın Okay Memiş’e son duruma ilişkin bilgiler aktardık. Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve destek için AFAD Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu