324379001

Başkan Görgel; “Şehir Genelinde 300 Personelle Yeşil Alanların Bakımını Sürdürüyoruz”

Başkan Görgel; “Şehir Genelinde 300 Personelle Yeşil Alanların Bakımını Sürdürüyoruz”

Başkan Görgel; “Şehir Genelinde 300 Personelle Yeşil Alanların Bakımını Sürdürüyoruz”

Çadır ve konteyner kentlere ev sahipliği yapan yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarına hızlı bir şekilde başlandığını belirten Başkan Görgel, “Şehir genelinde 48 noktada 300 personelle yeşil alanların bakım ve onarımını sürdürüyoruz. İnşallah bu alanları daha sağlıklı bir şekilde hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Şehrimizdeki nitelikli yeşil alanların sayısını da artıracağız” dedi.

Şehirde aktif ve kullanışlı yeşil alanların sayısını artırmak için faaliyetlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmalarıyla park, bahçe ve yeşil alanları yaza hazırlıyor. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğünce rekreasyon alanlarında bakım, onarım ve peyzaj uygulamaları hummalı bir şekilde sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şehrin gözde rekreasyon alanlarından Kuzey Park’ı ziyaret ederek alanda yürütülen bakım ve onarım çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı. Parkta vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Fırat Görgel, Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede oluşturulan geçici çarşıda ticari faaliyetlerini sürdüren esnafları da ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Yeşil Alanları Daha Sağlıklı Bir Şekilde Tekrar Hizmete Sunacağız

İnceleme ve ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Hürriyet Mahallesi’ndeki Kuzey Park’ı ziyaret ederek Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğümüzün çalışmalarını yerinde inceledik. Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk sahamızda toplam 6 milyon metrekare yeşil alan bulunuyor. Deprem sürecinde yeşil alanlarımız barınma ve lojistik merkezi olarak kullanıldı. Tabi bunun neticesinde yeşil alanlarımızda tahribatlar meydana geldi. Şehir genelinde 48 noktada 300 personelle yeşil alanların bakım ve onarımını sürdürüyoruz. Atatürk Parkı, Kılavuzlu ve 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde ön bakımlar yine personellerimizce yapılıyor. Millet Bahçelerindeki bina ve tesislerin onarımı noktasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ile koordine halindeyiz. İnşallah bu alanları daha sağlıklı bir şekilde hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Şehrimizdeki nitelikli yeşil alanların sayısını da artıracağız” ifadelerini kullandı.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu