324379001

Başkan Görgel, STK Temsilcileri ve Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Görgel, STK Temsilcileri ve Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Görgel, STK Temsilcileri ve Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Sivil Toplum Kuruluşları Bayramlaşma Töreni’ne katılan Başkan Görgel, “Çeşitli programlarda STK’larımızla bir araya geliyor, şehrimize dair istişarelerde bulunuyoruz. İnşallah bundan sonra da birlik beraberliğimiz devam edecek. Şehrimiz için hep birlikte var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla ziyaret ve bayramlaşma programlarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünde düzenlenen Sivil Toplu Kuruluşları Bayramlaşma Töreni’ne katıldı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan ve İl Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz’un da yer aldığı programda STK temsilcileri ve üyeleriyle bir araya gelen Başkan Fırat Görgel, tüm katılımcıların Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

“Birlik Beraberliğimiz Daim Olsun”

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Kurban Bayramı’mızın ikinci gününde bir aradayız. Öncelikle tüm hemşehrilerimizin ve İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bugün bir araya gelmemize vesile olan STK’larımıza da teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Kahramanmaraş’ımızı çok daha iyi noktalara taşımak için tüm paydaşlarımızla yüksek bir koordinasyon içerisindeyiz. Paydaşlarımızdan bir tanesi de STK’larımız. Çeşitli programlarda STK’larımızla bir araya geliyor, şehrimize dair istişarelerde bulunuyoruz. İnşallah bundan sonra da birlik beraberliğimiz devam edecek. Şehrimiz için hep birlikte var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Bu yolda vermiş oldukları emek için tüm STK’larımıza teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle bir kez daha tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın; şehrimize, aziz milletimize ve tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu