Başkan Kocagöz Görkemli Hatıralar’a konuk oldu

Başkan Kocagöz Görkemli Hatıralar’a konuk oldu

Başkan Kocagöz Görkemli Hatıralar’a konuk oldu

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Halk TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar programına konuk oldu.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün konuk olduğu,Halk TV’nin reyting rekorları kıran programı Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar programı  Kepez Kent Ormanı’nda gerçekleştirildi.  Kepez’in güzelliklerini görüntüler eşliğinde ekranlardan milyonlarca kişiye anlatan Başkan Kocagöz, Kepez için hazırladıkları birbirinden önemli projeleri de canlı yayında tüm Türkiye ile paylaştı. Kepez Belediyesi Kent Ormanı’ndan canlı yayınlanan programa Kepezliler de büyük ilgi gösterdi. Ayrıca, Türk Halk Müziği sanatçısı Oğuz Aksaç ve Kepez Belediyesi Müzik Okulları Çocuk Korosu da seslendirdiği ezgilerle programa renk kattı.

“Kepezliler Kepez’de yaşadıklarına mutlu olacaklar”

Canlı yayının gerçekleştiği Kepez Kent Ormanı’nın geçmişinden bahseden Mesut Kocagöz, “Kent Ormanı çok atıl bir yerdi o zamanlar. Şehrin girişinde güzel bir şelale olması şehre renk katar diye düşündük. Bunun yanında çok güzel bir Atatürk silueti olmalı dedik ve bunu başardık. Şimdi önümüzdeki projelerde Kent Ormanı’nı komple yenilemekte var. Kepezliler Kepez’de yaşadıklarına mutlu olacaklar” diyerek Kepez’e değer katacak projelerinden de bahsetti. Programda Serhan Asker Kepez’in doğal güzelliklerinden olan Düden Şelalesi’nden bahsederken söz alan Başkan Kocagöz, “Gördüğünüz gibi Kepez’de her şey var, tuzlu su hariç. Kepez’e denizi götüremiyorsak Kepezliyi denize götüreceğiz” dedi.

Görkemli Hatıralar’da Narin de unutulmadı

Programın devamında konuk sanatçı Oğuz Aksaç, geçtiğimiz günlerde canice katledilen Narin için yazdığı parçayı seslendirdi. Programda duygu dolu anlar yaşanırken Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, kendisinin de iki kızı olduğunu belirterek, “Dünyanın en güzel şeyleri çocuklardır. Ne güzel söylemiş Che Guevara. “Bu evrende cellatlarla çocuklar aynı yerde yaşamamalı, ya cellatlar ölmeli, ya çocuklar hiç doğmamalı” demiş. Hepimiz, bütün insanlar gerçekte ırkı, cinsi, dini, dili ne olursa olsun dünyanın en kutsal varlıkları çocuklardır diye düşünüyorum. Kepez’deki bütün çocukları kendi evlatlarım gibi görüyorum” diyerek çocuklara ne kadar önem verdiğini dile getirdi.

Çocuklara hediyeler verildi

Kepez Belediyesi Müzik Okulları Çocuk Korosu’ndaki çocuklara da  programda söz verildi. Çocuklara ileriki yaşlardaki hedefleri ve hayalleri soruldu. Korodaki çocuklar, gelecekte çocuklara ve hayvanlara şiddetin engellendiği bir dünya hayal ettiklerini belirttiler. Program bitiminde geleceğimizin teminatı çocuklara pamuk şeker ve kitap hediye edildi.

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu