BAŞKAN ÖZÇELİK: CUMHURİYET EŞSİZ BİR MİRASTIR

BAŞKAN ÖZÇELİK: CUMHURİYET EŞSİZ BİR MİRASTIR

BAŞKAN ÖZÇELİK: CUMHURİYET EŞSİZ BİR MİRASTIR

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 101. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Özçelik, “Cumhuriyet, milletimizin iradesinin ve egemenliğinin en güçlü ifadesidir” dedi.

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik şu sözlere yer verdi; “Aziz milletimiz, bağımsızlık yolunda attığı cesur adımlar ve büyük fedakarlıklarla Cumhuriyetimizi kurdu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının liderliğinde kazanılan bu büyük zafer, milletimize bağımsızlık, özgürlük ve demokrasi yolunda eşsiz bir miras bırakmıştır. Cumhuriyet, milletimizin iradesinin ve egemenliğinin en güçlü ifadesidir. Devletimizin temeli, insan haklarına saygı, özgürlük, adalet ve eşitlik üzerine inşa edilmiştir. Cumhuriyetimizin temellerine uygun şekilde, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak projelerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bu anlamda doğayı ve çevreyi korumak, daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak için çevre dostu projelerimizi ve sosyal sorumluluk çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhuriyetin 101. yıl dönümünde, bu değerli mirasa sahip çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimiz, çağdaş uygarlık yolunda ilerlemeye devam ederken bizler de halkımızın huzur, mutluluk ve refahı için çalışıyoruz. Bu vesileyle tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.”

BAŞKAN ÖZÇELİK’TEN DAVET

Öte yandan Başkan Osman Tarık Özçelik, tüm vatandaşları kutlama etkinliklerine davet etti. Bayram coşkusu saat 18.00’de meşale taşıma seremonisi ile başlayacak, ardından Fener Alayı Yürüyüşü ile Türk Bayrakları ve marşlar eşliğinde yürüyüş gerçekleştirilecek. Alanya Belediye Binası arkasında ise saat 20.30’da Çağdaş Sesler Türk Müziği Topluluğu ve saat 21.00’de Oğuzhan Koç konserleri gerçekleştirilecek.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu