324379001

BAŞKAN ÖZÇELİK’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ

BAŞKAN ÖZÇELİK’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ

BAŞKAN ÖZÇELİK’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Kurban Bayramı’nın ilk günü kurban kesim yerlerini ve kolluk kuvvetlerini ziyaret etmesinin ardından protokol bayramlaşmasına katıldı.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Kurban Bayramı’nın ilk gününde çeşitli programlara katıldı. Belediye Başkanı Özçelik’e ziyaretlerinde Başkan Yardımcısı Hasan Servet Ünlü, Başkan Danışmanları Sadık Dizdaroğlu ve Nazmi Zavlak eşlik etti. Belediye Başkanı Özçelik ve ekibi, Belediye tarafından hazırlanan kurban kesim yerlerini ziyaret etti. Başkan Özçelik kesim yerlerinde hem vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı hem de personele kolaylıklar dileyerek onların bayramını kutladı. Başkan Özçelik, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Başkan Özçelik, CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve partililerle bir araya gelerek bayramlaştı. Öte yandan Alanya Belediyesi vatandaşlara Mahmutlar, Gazipaşa Dolmuş Durağı, Eşgilik Düğün Salonu ve Payallar Ek Hizmet Binası olmak üzere 4 farklı noktada iş ehli personeller tarafından kesim hizmeti sağlıyor.

PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik daha sonra Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen protokol bayramlaşma törenine katıldı. Burada Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Alanya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Kaya ve Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, protokolle bayramlaştı.

ŞEHİTLER UNUTULMADI

Kurban Bayramı’nın ilk gününde Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Antalya Doğu Bölge Sorumlusu Alay Komutan Yardımcısı Albay Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk ve kurum müdürleri Alanya Garnizon Şehitliği’ni ziyaret etti. Protokol üyeleri şehitler için dua etti. Vekil Kaya, Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Özçelik şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı.

KOLLUK KUVVETLERİ ZİYARET EDİLDİ

Garnizon Şehitliği ziyaretinin ardından Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik kolluk kuvvetlerini ziyaret etti. İlk olarak İskele Devriye Ekipler ve Motosikletli Timler Kısım Amirliği’ni ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Özçelik’i İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat karşıladı. Buradan Alanya Sahil Güvenlik Komutanlığı’na geçen heyeti Alanya Sahil Güvenlik Karakol Komutanı SG Binbaşı Erdinç Karadeniz karşıladı. Alanya Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı’nın Şeref Defterini ilk defa Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Özçelik imzaladı.

Alanya Kaymakamı ve Alanya Belediye Başkanı’nın son durağı Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı oldu. Burada da İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk tarafından karşılanan Başkan Özçelik ve Kaymakam Ürkmezer, bütün kolluk kuvvetlerine misafirperverliği için teşekkür ederek bayramlarını kutladı ve başarılı görevlerinin devamını dilediler.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu