BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL´DAN EĞİTİME DESTEK

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL´DAN EĞİTİME DESTEK

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL´DAN EĞİTİME DESTEK

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL'DAN EĞİTİME DESTEK

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Dönemi kapsamında okullara ziyaretlere başladı.

 İlk olarak Cumhuriyet, 27 Ağustos, Hürriyet ve Namık Kemal İlkokullarını ziyaret eden Başkanımız Burcu Köksal, öğrencilerin ortak kullanımı için okullara, çocukların gelişiminde yararlanabilecekleri çeşitli eğitim setlerini hediye etti. Başkanımız Burcu Köksal, eğitim sürecinde öğrencilere destek olmanın önemine dikkat çekti.

"Çocuklarımızın Yanındayız"

Öğrencilerin ihtiyaçlarına belediye imkânları dâhilinde katkı sağladıklarını vurgulayan Başkanımız Burcu Köksal, “Yeni eğitim-öğretim yılında birkaç okulumuza ziyaret gerçekleştirdik. Çocuklarımız için sınıflarına küçük hediyeler bıraktık. Eğitim-öğretim hayatlarında destek sağlayabilecek envanterler hazırladık. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

LGS Hazırlık Kursları Başlıyor

Eğitim alanında verdikleri sözleri hatırlatıp, LGS hazırlık kurslarının bilgi evlerinde açılacağını duyuran Başkanımız Burcu Köksal, “Söz verdiğimiz gibi LGS Hazırlık kurslarımızı bilgi evlerinde açacağız. Maddi imkansızlıklar nedeniyle kurslara katılamayan ya da yardımcı kitaplara erişemeyen öğrencilerimiz için bu kurslarımız önemli bir destek olacak.”

"Eğitimde Herkese Eşit Fırsat"

Tüm okulların ve öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere başarı getirmesini dileyen Başkanımız Burcu Köksal, “Elimizden geldiğince bütün okullarımızın, öğrencilerimizin ve velilerimizin yanında olacağız. Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu