324379001

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL´IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL´IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL´IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL’IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Burcu Köksal, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen Anneliğin dünyadaki en yüce duygu olduğuna dikkat çeken Başkanımız Burcu Köksal, sonsuz sabrın, şefkat, merhamet ve iyiliğin sembolü olan annelerin, benzersiz özverileri, sınırsız sevgileri ile her yaşta insan için en büyük güç kaynağı olduğunu söyledi.

Belediye Başkanımız Burcu Köksal; çocuklarına dürüst yaşamayı, onurlu, ahlaklı bir insan olmayı öğreten annelere layık olmanın yolunun senede bir gün anmaktan değil, hak ettikleri sevgi ve saygıyı her daim göstermekten geçtiğini söyledi.Başkanımız Burcu Köksal mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yaşamın tüm övgü ve güzelliklerine layık olan annelerimiz, toplumun temel taşı aile yapımızın en önemli varlığı ve sevgi kaynağıdır. Yaşamları boyunca üzerimize titreyen, koruyan, gözeten, sevinç ve hüznümüzü paylaşarak yüreğinde taşıyan, bizler için her türlü güçlüğe katlanarak devletine,  milletine faydalı bireyler olmamız için çabalayan, yol gösteren en özel varlığımız annelerimizin hakkını ne yapsak asla ödeyemeyiz.

Bir çocuğun nasıl annesine, babasına ve tüm ailesine karşı sorumluluğu varsa, bu topraklarda doğan bütün çocukların da en geniş ailemiz olan halkımıza ve vatanımıza karşı sorumlulukları vardır.Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım örneğinde olduğu gibi, bir anne bir milletin kaderini değiştirebilir. Sağlam bireylerin, sağlıklı bir toplumun temelinde annelerin fedakârlığı, üstün hasletleri ve emekleri bulunur.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğü uğrunda canını feda eden aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan değerli annelerimiz olmak üzere, bizlere sevgiyi ve sevmeyi öğreten annelerimizin Anneler Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, her annenin tenceresinin kaynadığı, çocuklarının yatağa tok ve huzurla yattığı, hiçbir ananın gözünde yaş olmadığı, tüm annelerimize bir günü değil her günü mutlu sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum.”


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu