BAŞKANIMIZ KAHVECİ ÜÇ AYLIK FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRDİ

BAŞKANIMIZ KAHVECİ ÜÇ AYLIK FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRDİ

BAŞKANIMIZ KAHVECİ ÜÇ AYLIK FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRDİ

Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, düzenlediği toplantı ile seçimlerin ardından geçen üç aylık süreçte hayata geçirilen projeleri ve verilen hizmetleri paylaştı.

Nisan-Haziran 2024 Faaliyet Raporu üzerinden yapılan değerlendirmeleri şeffaflıkla paylaşan Başkanımız Kahveci, toplantının faydalı olmasını temenni etti.

“Sosyal Belediyecilik Anlayışıyla Hizmet Veriyoruz”

Değerli hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını en uygun fiyatlarla karşılayabilmesi amacıyla, “Halk Market” ile başlayarak “Kent Lokantası” ve “Kent Kahvesi” projelerimizi hayata geçirdik. Bununla birlikte İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’müze bağlı sosyal tesislerimizin tamamında tüm halkımıza %25 oranında “Halk İndirimi” uygulamasını başlattık.

“Altyapı Çalışmalarımız Hızla Devam Ediyor”

İçme suyu ve atık su projelerinde önemli adımlar attık, 5.204.250 m³ atık su arıtılmasını sağladık ve biyogazdan 105.560 kWh elektrik üretimi gerçekleştirdik.

“Vatandaşlarımızı Maddi-Manevi Her Anlamda Destekliyoruz”

Kadın ve Aile Danışma Merkezi’mize başvuran vatandaşlarımıza aile danışmanlığı ve rehberlik hizmeti verdik. Psikolojik Destek Birimi’mizde; pedagojik danışmanlık hizmeti, çift terapisi ve bireysel danışmanlık hizmeti, psikoterapik görüşme seansları ve manevi danışmanlık ve rehberlik hizmeti vermeye devam ediyoruz.

“Onarımdan Düzenlemeye, Yapımdan İşlevlendirmeye Birçok Proje Üzerine Çalışmamız Mevcut”

Sümerbank İşlevlendirilmesine Esas Projesi (Master Plan) ve Yeni Pazar Alanı Mimari ve Statik, Elektrik, Mekanik Uygulama Projemizi ile Koruma Bölge Kurulu’nun görüş ve onayına sunulmak üzere iletmiş bulunmaktayız. Pekmez Pazarı Caddesi Cephe Düzenleme Çalışması yapılabilmesi amacıyla projemizin ön çalışma işlemlerini tamamladık. Servi Mescidi Tuvaletleri, Zafer Cami karşısı tuvaletler ile Muhtarlık mimari projelerimizi de Koruma Bölge Kurulu’nun görüş ve onayına sunduk.

“Belediyemize Tahsis Edilen Alanları En Verimli Şekilde Değerlendiriyoruz”

Yoncalı Karavan Kamp Alanı ile ilgili Milli Emlak Müdürlüğü’nden gerekli onayları aldık ve Ilıca Çadır/Karavan Kampı ve Piknik Alanının tahsis işlemlerimiz de halen devam ediyor.

“Kültürel Mirasımızı Nesilden Nesile Aktarmak Amacıyla Eğitimler Veriyoruz”

UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı faaliyetlerimiz doğrultunda Yaratıcı Şehirler Ağı Konağı ve Zanaat ve Halk Sanatları Deneyimleme Konağı’mızdaki birçok atölye ile ücretsiz olarak sanat ve zanaat eğitimleri vermeye devam ediyoruz.

“Uluslararası Alanda Şehrimizin Bilinirliğini Artırıyoruz”

Avrupa Seramik Rotası’na üyeliğimizin resmi olarak onaylanmasıyla, İznik ve Avanos’tan sonra Türkiye’den rotaya üye olan 3. şehir olmanın gururunu yaşıyoruz.

“Kazanan Kütahya’mız Olacak”

Halkımızın görüşlerini göz ardı etmeden hareket edeceğini belirten Başkanımız Kahveci, “Çok kıymetli çalışmalarımız var. Kazanan Kütahya’mız olacak. Devlette geleneksel bir yapı vardır, devamlılık ilkedir. Kütahya bizim için siyaset üstü bir meseledir. Bu Kütahya, kazanan bir Kütahya olacak” şeklinde konuştu.

Yapılan toplantıda, Başkanımız Kahveci ile Kütahya Gazeteciler Cemiyeti arasında iş birliği protokolü imzalandı. Toplantı, Başkanımız Kahveci’nin, gerçekleştirilen hizmetler ile ilgili bilgi vermesinin ardından kendisine yöneltilen soruları yanıtlamasıyla sona erdi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ