BAŞKANIMIZ UZUN, ‘SİVAS’I GELECEĞE HAZIRLIYORUZ’…

BAŞKANIMIZ UZUN, ‘SİVAS’I GELECEĞE HAZIRLIYORUZ’…

BAŞKANIMIZ UZUN, ‘SİVAS’I GELECEĞE HAZIRLIYORUZ’…

Başkanımız Dr. Adem Uzun, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek şehrimize yapılması planlanan projeler ile ilgili istişarelerde bulundu.


BAŞKANIMIZ DR. ADEM UZUN “SİVAS’I GELECEĞE HAZIRLIYORUZ
Belediye Başkanımız Dr. Adem Uzun, Bakanlık ile sıkı ilişkiler içerisinde olduklarına vurgu yaparak, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve üst düzey yetkililere verdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti.


Önümüzdeki dönemin en büyük tehlikelerinden biri olarak gördükleri iklim değişikliğine ilişkin şimdiden planlamalar yaptıklarına işaret eden Başkanımız Uzun, “Sivas’ı her yönüyle geleceğe hazırlayacak adımları teker teker atıyoruz. Yapacağımız faaliyetlerin birçoğunda Bakanlığımız ile ortak hareket etmek durumundayız. Sayın Bakanımız ve Bakanlığımızın kıymetli yetkilileri sağ olsunlar bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vereceklerdir. Ben Sayın Bakanımıza hem hayırlı olsun dileklerimi iletiyor hem de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


DESTİCİ’DEN TEŞEKKÜR, KURUM’DAN DESTEK
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP’li belediyelerin önümüzdeki dönem faaliyetlerini özetleyerek, Bakan Kurum’dan destek sözü aldı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Büyük Birlik Partili belediyelerimize başarılar diliyorum. Bakanlık olarak gerekli hassasiyeti gösterecek ve desteklerimizi sürdüreceğiz…” ifadelerini kullandı.


BAŞKANIMIZ UZUN’UN ANKARA ZİYARETLERİ
Başkanımız Uzun, Ankara temasları kapsamında; Elektrik Üretim A.Ş (EÜAŞ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Zafer Benli ile Milli Enerji Teknolojileri (TEMSAN) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztürk’le bir araya gelerek Sivas’a yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkanı hemşehrimiz Mesut Özarslan’a iadeyi ziyarette bulunan Başkanımız Uzun, “Her iki başkanıma da gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.


TBMM AK Parti Grup Başkanı Sivas Milletvekili Abdullah Güler ile MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek’i Gazi Meclisinde ziyaret eden Belediye Başkanımız Dr. Adem Uzun, 28. Dönem 3. Yasama yılının hayırlı uğurlu olması temennisiyle kendilerine başarılar diledi. Vekillerle istişarelerde bulunarak şehrimize dair verimli görüşmeler gerçekleştirdi.


Sivas,Sivas Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ