BAŞKANIMIZ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

BAŞKANIMIZ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

BAŞKANIMIZ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında ilk ders zili çalarken Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, yeniden okullarına kavuşan öğrencileri yalnız bırakmadı.

Fevzipaşa İlkokulu bahçesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa katılan Başkan Başer, Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Gümüşhane İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Serhat Demiral, Vali Yardımcısı Dr. Serhat Doğan, İl Emniyet Müdürü İsmail Karasakal, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Ahmet Mesut Kıraç ve Gümüşhane Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tarkan Tarık Kocagöz ile bir araya gelerek minik öğrencileri yalnız bırakmadı.

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla öğrencilerin heyecanını paylaştı ve yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sınıfları tek tek gezerek öğretmenlerin ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim dönemini tebrik eden Başkan Başer, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul, çocuklarımızı hayata hazırlayan ve eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan bir yuvadır. Ülkemizin aydınlık geleceğinin güvencesi olan siz değerli öğrencilerimiz de toplumumuzun en değerli varlıklarısınız. Sizler hem eğitim alanında hem de sosyal hayatınızda ve aile içerisinde kişiliğiniz ve becerilerinizle örnek olacağınıza inanıyoruz. Başarı sadece derslerde yakaladığınız seviye değildir, hayatın her alanında yakalanan başarı daha kıymetli ve değerlidir. Sosyal uyumunuz, aile içerisinde ve arkadaşlarınızla kurduğunuz iletişiminiz, adaptasyonunuz ve ekip çalışmasıyla hayata bakmanız doğru ve güzel bir hayat yaşamanızı sağlayacaktır. Başarı, derslerdeki başarıyla sosyal hayatta ki başarıların bir bütününü ifade eder. Sizlerin başarı merdivenlerini teker teker çıkarak hepinizin farklı alanlarda ülkemize ve geleceğimize güzel hizmetler yapacağınıza yürekten inanıyorum. Bu düşüncelerle 2024-2025 Eğitim-Öğretim yıllında bütün eğitim camiamıza başarılar diliyor, yeni eğitim-öğretim yılının sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere öğretmenlerimize, eğitim camiamıza, velilerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, konuşmasının ardından öğrencilere hediye paketlerini dağıttı ve daha sonra öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu