BAŞKANIMIZIN, 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKANIMIZIN, 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKANIMIZIN, 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Vedat Soner mesajında; “Vatan ve milletin bekası, al bayrağımızın ebediyete kadar dalgalanması için, hain saldırılara, karanlık senaryolara, hain pusulara, hayasız akınlara göğsünü siper eden; Türk’ün cihangir ve kahraman evlatları olan gazilerimizi, bu anlamlı günde en içten hürmet ve muhabbetlerimle selamlıyorum.

Türk milleti tarihi boyunca hiçbir şart altında esareti kabul etmemiş ve bu yüzden ömrü hep savaş meydanlarında geçmiş bu savaşlardan da şehit veya gazi olarak çıkmıştır. Bu yüzden şehitlerimiz ve gazilerimiz tarih boyunca hep kahramanlıkları ile anılmıştır.

Bunun için muhterem hatıraları ve verdikleri asil mücadeleleri bizim için hiçbir şeyle kıyaslanmayacak kadar değerlidir.

Şehit ve gazilerimizin emanetlerini zedelemeden, hatıralarını lekeletmeden muhafaza etmek Türk milletinin her bir ferdinin en temel görevidir.

Bu düşüncelerle fedakâr gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyor, hepsine sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca 19 Eylül 1921’de Gazilik unvanını alan Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm milli mücadele kahramanlarına, aziz şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ