Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, Gülabibey mahallesi iplik evleri sakinleriyle buluştu

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, Gülabibey mahallesi iplik evleri sakinleriyle buluştu

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, Gülabibey mahallesi iplik evleri sakinleriyle buluştu

Tarih : 4 Ağustos 2025

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, mahalle ziyaretleri kapsamında Gülabibey Mahallesi'nde İplik Evleri sakinleriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen buluşmada mahalle sakinlerinin talep ve önerileri dinlenerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Erdal Aşut’un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya,  Belediye Başkan Yardımcılarımız, Sn. Serkan Özger, Sn. Faruk Akan, Sn. İkram Çamur ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Başkanımız Sn. Aksun, vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet ederek, belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi ve mahallede yapılması planlanan projeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun,  “Mahalle ziyaretlerimizde hemşehrilerimizin görüş ve taleplerini yerinde dinlemek, bizim için büyük önem taşıyor. Gülabibey Mahallesi’nde bizleri içtenlikle karşılayan Muhtarımız Sayın Erdal Aşut’a ve tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.


Erzincan,Erzincan Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR