BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 29 EKİM MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 29 EKİM MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 29 EKİM MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde aziz Türk milletinin cephede ve cephe gerisinde çok büyük mücadeleler vererek kazandığı Türk istiklali, 29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyet ile taçlandırılmıştır. Binlerce yıllık tarihi geçmişi ve devlet tecrübesi olan milletimiz için Cumhuriyet’in ilanı; kökü derinlerde, gözü gelecekte yeni bir başlangıç demektir.

Cumhuriyetimizin ilanı milletimize yeni ufuklar açmış, çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının göstergesi; birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denileni başardığımızın kanıtı ve ifadesi olmuştur. Hiç şüphe yok ki, bizlere düşen istiklalimizin ve istikbalimizin sembolü olan Cumhuriyetimizi korumak; ecdadımızın mirasına sahip çıkmak, onu gelecek nesillere aktarmaktır. Bunun içinde milletimizin her bir ferdi bugün de aynı ruh ve kararlılığa, aynı özveriye sahiptir.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101.  yılı münasebetiyle yaşadığımız gurur ve heyecanın hat safhaya çıktığı bu anlamlı günde tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularla tebrik eder, yüce rabbimizden bu büyük kazanımın elde edilmesi için canlarını veren şehitlerimize rahmet gazilerimize ise hayırlı ve uzun ömürler vermesini niyaz ediyorum.”


Bayburt,Bayburt Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu