Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl'de İftar Sofrası Kurdu

Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl

Ramazan ayı boyunca 17 ilçede iftar programları düzenleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de yüzlerce vatandaşı bir araya getirdi. Programın ardından camide tatlı ikramı yapıldı.

BASIN BÜLTENİ

İNEGÖL’DE BÜYÜKŞEHİR’LE RAMAZAN BEREKETİ

BURSA - Ramazan ayı boyunca 17 ilçede iftar sofraları kuran Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl’de düzenlediği programla dayanışma ve paylaşma ruhunu pekiştirdi.

Geniş Katılımlı İftar Programı
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iftar programları İnegöl ilçesinde devam etti. Yeni İnegöl Kapalı Pazar Alanı’nda gerçekleştirilen programa, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Aydın Saldız, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, belediye yöneticileri ve çok sayıda İnegöllü katıldı. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte katılımcılar oruçlarını açtı.

Birlik ve Beraberlik Mesajları
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Aydın Saldız, konuşmasına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in selamlarını ileterek başladı. Saldız, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı Ramazan’da aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçeye eşit hizmet götürmek için çalıştığını ve çalışmaya devam edeceğini dile getirdi.
CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, iftar programını düzenleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür ederek, Ramazan ayının hayırlı olmasını diledi.

Namaz Sonrası İkram
Başkanvekili Mehmet Aydın Saldız ve beraberindekiler, teravih namazının ardından Huzur Mahallesi Huzurkent (Yeşil) Camii’nde vatandaşlara tatlı ikramında bulundu.

Kentin Dört Bir Yanında Hizmet
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Emir Sultan, İnegöl İshakpaşa BURULAŞ Otoparkı, Fomara Fevzi Çakmak Katlı Otoparkı ve Değirmenönü Mahallesi’nde kurduğu sabit noktalarda her gün binlerce vatandaşa iftar veriyor. İftara yetişemeyen vatandaşlar için yoğunluğun yaşandığı 14 ayrı noktada her gün iftariyelik dağıtılıyor. Kentin 1060 mahallesinde de Ramazan ayı boyunca en az bir kez vatandaşlara tatlı ikramında bulunuluyor.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI


Bursa,Bursa Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!