Bursa Büyükşehir Belediyesi Personeli Bowling Turnuvasında Buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Personeli Bowling Turnuvasında Buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bowling turnuvasında Tarım Peyzaj AŞ şampiyon oldu. Finalde beş ekip mücadele etti.

BASIN BÜLTENİ

BÜYÜKŞEHİR’DE BOWLİNGLE MOTİVASYON


BURSA - Bursa Büyükşehir Belediyesi, çalışanların motivasyonunu artırmak ve ekip içi iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlediği bowling turnuvasını final müsabakalarıyla tamamladı.

Personel Motivasyonuna Sosyal Etkinlik Desteği

Bursa’nın daha yaşanabilir bir kent olması için 17 ilçede çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, personelin motivasyonunu artıracak sosyal faaliyetlerine devam ediyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı iş birliğinde düzenlenen bowling turnuvası sona erdi.

Finalde Kıyasıya Mücadele

Finalde BUSKİ Planlama Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Binted AŞ, Tarım Peyzaj AŞ ve Burkent AŞ mücadele etti. Turnuvanın galibi Tarım Peyzaj AŞ oldu. Burkent AŞ ekibi ikinci, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı ise üçüncü sırada yer aldı.

Başkan Bozbey Çalışanlarla Bir Araya Geldi

Turnuvanın final müsabakalarında personelle bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bowling oynayarak çalışanların heyecanına ortak oldu. Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediyesi ailesi arasında sosyal ilişkileri geliştirip dayanışmayı artırmak istediklerini belirtti. Bozbey, "Bursa’daki 17 ilçeye ve 1061 mahalleye 15 bin çalışma arkadaşımızla birlikte hizmet götürüyoruz. Aynı hassasiyetle hizmet üretmeye devam edeceğiz. Bu tür etkinliklerle çalışanlar arasındaki sosyal ilişkileri geliştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI


Bursa,Bursa Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!