324379001

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Kongresi Gerçekleşti

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Kongresi Gerçekleşti

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Kongresi Gerçekleşti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezinde düzenlenen Gençlik Meclisi 4. Olağan Kongresine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Aksoy, STK temsilcileri ve gençlik meclisi üyeleri katıldı.

Divanın oluşturulmasının ardından tek liste halinde gidilen Şanlıurfa Büyükşehir Gençlik Meclisi Başkanlığı seçimi sonucunda Mehmet Murat Topal başkan seçildi.

Gençlik Meclisinin önemine vurgu yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Aksoy, “Bu Meclis, bu gençlik, Şanlıurfa’mızın geleceğidir. Aynı zamanda Türkiye’nin geleceği olan bir Meclis. Önceki dönem Meclis Başkanı ve üyelerine teşekkür ediyorum. Bugünkü kongrede seçilen başkan ve yönetimine de başarılar diliyorum. Gençlik Meclisi, gençlerimizin hem sosyal hayatını, hem ekonomik hayatını hem de şehre uyumuyla birlikte gençlerin Belediyeye katkısı, şehre katkısı için önemli derecede çaba sarf etmiş bulunmaktadır. Gençliğin ihtiyaçlarını ve beklentilerini sağlamak, işbirliği içerisinde özverili ve çözüm odaklı çalışmalar yapıp, eğitim, sanat, spor hizmet ve sosyal yardımlaşma gibi projeler üretmek ve destekleyici politikalar geliştirmek, uygulamak ve Şanlıurfa’nın mümkün olduğu derecede faydalanması için Meclisimiz çalışmalar yapacaktır.”

Düzenlenen kongrede Gençlik Meclisi Başkanlığına seçilen Mehmet Murat Topal da gençlerin sesi olmak için çalışacaklarını belirterek, “Şanlıurfa’nın en kapsayıcı ve en güçlü gençlik yapılanması olmaktan gurur ve onur duyuyoruz. Gençliğin ihtiyaç ve beklentilerini saptamak, işbirliği içerisinde ve çözüm odaklı çalışmalar yaparak, eğitim, sanat, spor ve daha birçok alanda gençlerin olabildiğince faydalanmasını sağlamak ve gençlerin sesinin daha gür çıkması için Gençlik Meclisi bayrağını devraldık” diye konuştu.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu