324379001

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE BAYRAM COŞKUSU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE BAYRAM COŞKUSU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE BAYRAM COŞKUSU



Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı. Halkla bayramlaşmanın önemini vurgulayan Başkan Genç, Gazze'deki insanlık dramının sona ermesi temennisinde bulundu.

Kurban Bayramı dolayısıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in ev sahipliği yaptığı törene, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, mahalle muhtarları ve belediye personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BAYRAMI HUZUR İÇİNDE KUTLUYORUZ
Halkla bayramlaşmanın önemine vurgu yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Bugün belediyemizde halkımızla bayramlaşıyoruz. Bayramımızı şehrimizde huzur ve sükunet içinde geçiriyoruz. Bütün hemşehrilerimizin bayramını bir kez daha kutluyorum. Kazaların olmaması için vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Trafik kurallarına uymaları çok önemli. Çünkü bayramlar herkesin bir arada olduğu anlardır. Bayram, hasretlerin giderildiği mübarek bir gün. Kurban vazifelerimizi de yerine getirdik. Allah kabul eylesin. Bayramımız mübarek olsun" dedi.

GAZZE’DEKİ SOYKIRIM İNŞALLAH SON BULUR
Başkan Genç ayrıca, Filistin’de yaşanan insanlık soykırımına da değinerek, "Şu anda biz huzur içerisinde bayramı idrak ederken, kanın, gözyaşının olduğu Filistinli kardeşlerimizi unutmayalım. Bu bayram inşallah onların kurtuluşuna vesile olur. Gazze'deki insanlık dramının ve soykırımın da inşallah son bulmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum" diye konuştu.

DAHA GÜZEL BİR TRABZON İÇİN EMEK VERECEĞİZ
TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, bayramın mutluluğunu paylaşarak, “Herkese, sağlıklı, mutlu, nice bayramlar diliyorum. İnşallah daha güzel bir Trabzon ve daha güzel bir Türkiye için hep beraber emek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BAYRAMLAR DOSTLUK VE BARIŞIN ARTTIĞI DÖNEMLERDİR
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, bayramların sevgi, dostluk ve barışın arttığı dönemler olduğuna dikkat çekerek, “Bayramlar, sevginin, dostluğun arttığı, küskünlüklerin, kırgınlıkların azaldığı dönemlerdir. Burada da bunun bir tezahürünü görüyoruz. Belediyemizin düzenlemiş olduğu güzel bir bayramlaşma oldu. Kendilerini tebrik ediyorum. Buraya katılanların, bu emeğinin çok büyük bir karşılığının olduğuna inanıyorum. Bu, birlik ve beraberliğimizi ortaya koyan sahnelerdir" dedi.

MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ ZULÜM ALTINDA
AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, bayramın huzur içerisinde kutlandığını belirterek, "Belediyemizde vatandaşlarımızla bayramlaştık. Kurban Bayramı'nı memleketimizde huzur içerisinde kutluyoruz. Kurbanlarımızı kesiyoruz. Allah kabul etsin. Dünyada bugün özellikle başta Gazze olmak üzere bu bayramı maalesef zulüm altında geçiren birçok Müslüman kardeşlerimiz var. Onların da bu bayram vesilesiyle inşallah huzura kavuşmasını diliyorum" diye konuştu.

SAYGI VE HÜRMETLE GEÇEN BİR BAYRAM OLSUN
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ise, “Büyükşehir Belediyemizin bayramlaşma töreninde Trabzon'un tüm dinamikleri yer aldı. Trabzonlu hemşehrilerimizle bayramlaştık. Herkesin bayramını kutluyorum" şeklinde konuştu.

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu