Büyükşehir İtfaiyesi’nden OSB’deki Yangına Zamanında ve Kontrollü Müdahale

Büyükşehir İtfaiyesi’nden OSB’deki Yangına Zamanında ve Kontrollü Müdahale

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, OSB’de meydana gelen fabrika yangınına 11 araç ve 60 personelle anında müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi 33. Cadde’de bulunan Venti Mobilya Tekstil Ltd. Şti. fabrikasında çıkan yangına hızlı ve etkili müdahalesiyle bir kez daha dikkat çekti.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne saat 09.54’te düşen ihbarın ardından, ilk itfaiye aracı saat 10.08 gibi kısa bir sürede olay yerine ulaştı. Yangına Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri 11 araç ve 60 personelle müdahale ederken, OSB İtfaiyesi de çalışmalara destek verdi. Yangın kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yangınla ilgili fabrika sahiplerine ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini iletirken, özverili çalışmaları nedeniyle itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda sürekli olarak yenilenen ve güçlendirilen Büyükşehir İtfaiyesi, merkezde ve ilçelerdeki yangınlara karşı hızlı müdahale kabiliyeti, profesyonel ekip yapısı ve teknik donanımıyla örnek bir teşkilat olma özelliğini sürdürüyor.



Kayseri,Kayseri Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR