Büyükşehir’den aşure ikramı

Büyükşehir’den aşure ikramı

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara farklı noktalarda Aşure İkramı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Aşurenin bereketine tüm hemşehrilerimizle birlikte ortak olduk. Tüm İslam aleminin Muharrem ayı

Kardeşlik ve dayanışmanın sembolü Muharrem ayının en güzel örneklerinden biri de birlik ve beraberliğin kenti Samsun’da yaşandı. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara aşure ikramı gerçekleştirildi. Aşure ikramı için kentin en işlek güzergahı olan Cumhuriyet Meydanı, Saathane Meydanı ve Atakum Sahili’ndeki Çobanlı İskelesi seçildi. Cumhuriyet Meydanı ve Saathane Meydanı’ndaki programa Samsunluların ilgisi yoğun oldu. Etkinlik paylaşma ve dayanışma ruhunu pekiştirirken, dağıtılan aşureleri afiyetle yiyen vatandaşlar bu lezzetli ikramdan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Çobanlı İskelesindeki “Aşure İkramı” programı ise bugün (19 Temmuz Cuma) 18.00’de gerçekleştirilecek.

Samsun birlik ve beraberliğin kenti

Aşurenin birlik ve beraberliğin sembolü olduğunu vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Aşure; birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel simgelerinden biridir. Bizler de aşurenin bereketine hep birlikte ortak olduk. Bu özel günde, bereket ve hoşgörünün anlamını hep birlikte yaşamak adına hemşehrilerimize Büyükşehir Belediyesi olarak aşure ikramında bulunduk. Bu tür etkinliklerin toplumda sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarını güçlendirdiğini inanıyorum. Samsun’umuz zaten birliğin, beraberliğin kenti. Biz de şehrimizin bu yönünü biraz daha ön plana çıkarmak adına böyle etkinliklerin sayısını artırıyoruz. Bir kez daha Muharrem Ayı’nın ülkemize ve Samsun’umuza huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu