Büyükşehir’den Hayvanat Bahçesi’nde 1 Milyon 870 Bin TL’lik Asfalt Çalışması

Büyükşehir’den Hayvanat Bahçesi’nde 1 Milyon 870 Bin TL’lik Asfalt Çalışması

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde yer alan ve ev sahipliği yaptığı 153 türde yaklaşık bin 600 hayvan ile ziyaretçi akınına uğrayan hayvanat bahçesinde, 1 milyon 870 bin TL’lik yatırımla yürüyüş yollarını yeniledi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Anadolu Harikalar Diyarı içerisindeki hayvanat bahçesi, onlarca türde yüzlerce hayvanı yakından görmek isteyen Kayserilileri ağırlamaya devam ederken Büyükşehir Belediyesi misafir ettiği hayvanların yanı sıra ziyaretçilere de konforlu bir gezi ortamı sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çerçevede, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından hayvanat bahçesi içerisinde 6 bin 500 metrekarelik yürüyüş yolu yenilendi. 1 milyon 870 bin TL’lik 1100 ton sıcak asfalt serimi yapan ekipler, bu çalışma ile hayvanat bahçesini ziyaret edecek hayvan severlere daha konforlu bir ulaşım ve gezi alanları oluşturdu.

Özellikle bayramlar ve diğer özel günler başta olmak üzere her yıl yüz binlerce hayvan severin akınına uğrayan Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, 2024 yılında 375 bin 951 ziyaretçiyi ağırlamıştı.



Kayseri,Kayseri Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR