Büyükşehir’den önemli duyuru

Büyükşehir’den önemli duyuru

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 24-25-26 Ekim tarihlerinde düzenleyeceği Cumhuriyet Haftası etkinliklerini Ankara’da düzenlenen hain terör saldırısı nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu.

Büyükşehir’den önemli duyuru

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 24-25-26 Ekim tarihlerinde düzenleyeceği Cumhuriyet Haftası etkinliklerini Ankara’da düzenlenen hain terör saldırısı nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu.
24.10.2024
24-25-26 Ekim Cumhuriyet Haftası etkinlikleri ertelendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolayısıyla 24-25-26 Ekim tarihlerinde düzenleyeceği gösteri ve konser programlarını Ankara’da düzenlenen hain terör saldırısı nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu. Buna göre 24 Ekim 2024 Perşembe Atatürk 1-2 film gösterimleri, Onur Erol Çocuk Konseri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası - Kubat Konseri, 25 Ekim 2024 Cuma Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Cumhuriyet Konseri, Onur Erol Çocuk Konseri ile 26 Ekim 2024 Cumartesi Göksel Doğançay Konseri ve Cumhuriyet Bayramı Bale Gösterisi ileri bir tarihe ertelendi. Bunların yanında; Büyükşehir Belediyesinin söz konusu tarihlerde gerçekleştireceği zumba, step aerobik, judo, badminton ve tenis gösteri ve yarışlarının da önümüzdeki günlerde yapılacağı açıklandı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan taziye mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Ankara’da meydana gelen hain terör saldırısını kınayarak, “Halkımızın birlik ve beraberliğini bozmayı amaçlayan hain terör saldırıları asla amacına ulaşamayacaktır. Saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” mesajını paylaştı. 23 Ekim 2024 Çarşamba günü Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine düzenlenen hain terör saldırısında 5 kişi şehit olmuş, 22 kişi de yaralanmıştı.
 
.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu