CEYLANPINAR KIRSALINDAKİ YOLLAR SICAK ASFALTLA KONFORLU HALE GELİYOR

CEYLANPINAR KIRSALINDAKİ YOLLAR SICAK ASFALTLA KONFORLU HALE GELİYOR

CEYLANPINAR KIRSALINDAKİ YOLLAR SICAK ASFALTLA KONFORLU HALE GELİYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın öncülüğünde, kırsal mahallelerde ulaşım altyapısı yenilenmeye devam ediyor. Harran ve Suruç ilçelerinin ardından, bu kez Ceylanpınar kırsalında sıcak asfalt serim çalışmaları büyük bir hızla sürdürülüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ceylanpınar ilçesine bağlı Aşağı Durmuş, Yukarı Durmuş ve Saraççeşme Mahallelerini kapsayan grup yolunda sıcak asfalt serimi çalışmalarına devam ediyor.

Toplamda 8 kilometrelik bir güzergâhta gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarında şu ana kadar 6 kilometre tamamlandı, kalan 2 kilometrelik bölümün de kısa sürede bitirilmesi planlanıyor. Sıcak asfalt çalışmaları, Ceylanpınar-Kızıltepe karayoluna kadar devam ederek, bölge ulaşımının kalitesini önemli ölçüde artıracak.

Uzun yıllardır toprak ve stabilize yollar nedeniyle ulaşımda büyük sıkıntılar yaşayan bölge halkı, sıcak asfalt çalışmaları tamamlandığında modern yollar sayesinde daha rahat ve güvenli seyahat edebilecek. Ayrıca kış aylarında yaşanan çamur ve toz problemleri sona erecek, ulaşım süresi önemli ölçüde azalacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın talimatlarıyla yürütülen sıcak asfalt çalışmaları, bölgenin kırsal kalkınmasına büyük katkı sunarken, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR