Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Acıpayam'da Mahalle Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Acıpayam

Bülent Nuri Çavuşoğlu, Acıpayam ilçesindeki dört mahallede vatandaşlarla buluşarak taleplerini dinledi. Gölcük Mahallesi'ndeki bir Kuran kursunun elektrik süpürgesi ve soba ihtiyacı, belediye ekiplerince iki saat içinde karşılandı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Acıpayam'da Mahalle Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Acıpayam ilçesinde düzenlenen mahalle buluşmalarına katılarak vatandaşların taleplerini dinledi. Gölcük Mahallesi'ndeki bir Kuran kursunun ihtiyaçları, belediye ekiplerince iki saat gibi kısa bir sürede temin edildi.
12.03.2026
Mahalle Buluşmalarında Talepler Dinlendi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Acıpayam ilçesindeki ziyaret programı kapsamında Eskiköy, Kelekçi, Gölcük ve Çakır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle meydanlarında ve kahvehanelerde gerçekleşen buluşmalarda hemşehrileriyle sohbet eden Çavuşoğlu, bölge sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Ziyaretlere Acıpayam Belediye Başkanı Levent Yıldırım da eşlik etti. Başkan Çavuşoğlu, yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birinin vatandaşın talebini yerinde dinlemek ve çözümü geciktirmeden üretmek olduğunu ifade etti. Mahalle sakinleri ise altyapıdan sosyal hizmetlere kadar birçok konudaki görüş ve taleplerini doğrudan iletti.

Kuran Kursu İhtiyacı Kısa Sürede Karşılandı

Ziyaretler sırasında Gölcük Mahallesi'nde bulunan bir Kuran kursunda görevli vatandaşlar, kursun elektrik süpürgesi ve soba ihtiyacı olduğunu belirtti. Talebin iletilmesinin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri harekete geçti. Gerekli malzemeler temin edilerek yalnızca iki saat içinde Kuran kursuna ulaştırıldı. Talebin bu kadar kısa sürede karşılanması mahallede memnuniyetle karşılandı. Kurs görevlileri ve mahalle sakinleri, desteklerinden dolayı Başkan Çavuşoğlu'na ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

"Vatandaşın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz"

Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, vatandaşlarla kurulan doğrudan iletişimin çok değerli olduğunu belirterek, "Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını yerinde dinleyip hızlıca çözüm üretmek bizim önceliğimiz. Denizli'nin her mahallesinde vatandaşlarımızın yanında olmaya, taleplerine imkanlar ölçüsünde en kısa sürede cevap vermeye devam edeceğiz" dedi.
 

Denizli,Denizli Belediyesi

Denizli,Denizli Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!