Erzincan Belediyesi Yaz Spor Okulları kapanış programı yapıldı.

Erzincan Belediyesi Yaz Spor Okulları kapanış programı yapıldı.

Erzincan Belediyesi Yaz Spor Okulları kapanış programı yapıldı.

Tarih : 6 Eylül 2024

Her yıl yüzlerce çocuğu spor okullarında bir araya getiren Erzincan Belediyesi’nin 9 branşta açtığı yaz spor okulları sona erdi.

Kapanış programına Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Serkan Özger, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sn. Ferruh Erkan, eğitmenler, kurslara katılan çocuklar ve aileleri katıldı.

Belediyemizin çocukların fiziksel, bilişsel gelişimlerine katkı sunmak ve keyifli bir tatil geçirmelerini sağlamak amacıyla başlattığı Yaz Spor Okulları 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte, Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun’un katılımı ile sona erdi.

 Yaz Spor Okulları ile ilimizde öğrencilerin tatilleri dolu dolu geçti. Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde farklı branşlarda verilen kurslarla yüzlerce çocuğa kapılarını açan Erzincan Belediyesi Yaz Okulları ile tatil döneminde çocuklar sporla iç içe bir tatil yaşadılar.

Gerçekleşen yaz spor okullarında, Futbol, Dart, Bocce, Tenis, Plates, Fitness, Karate, Taekvondo, ve Basketbol branşlarında 7 ile 14 yaş arası çocuklara ücretsiz olarak yaşlarına uygun şekilde eğitimler verildi.

Yaz Spor Okulları kapanış programına katılarak kurslara katılan çocuklara hediyeler veren Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, “Yaz Spor Okullarımız 2024 - 2025 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte sona erdi. Bu tür etkinlikler Belediyemiz bünyesinde devam edecek. Emeği geçen yönetici ve eğitmenlerimize teşekkür ediyor, kurslara katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ederek, derslerinde başarılar diliyorum” dedi.


Erzincan,Erzincan Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu