324379001

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR İLE ÇOCUKLAR, GENÇLER VE YETİŞKİNLER İÇİN YAZ TATİLİ DOLU DOLU GEÇECEK

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR İLE ÇOCUKLAR, GENÇLER VE YETİŞKİNLER İÇİN YAZ TATİLİ DOLU DOLU GEÇECEK

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR İLE ÇOCUKLAR, GENÇLER VE YETİŞKİNLER İÇİN YAZ TATİLİ DOLU DOLU GEÇECEK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesiyle beraber çocukların verimli zaman geçirebilmesi adına birçok spor dalını ve kursu kapsayan programlar hazırladı.

Öğrencilerin karnelerini almasıyla beraber, spor, eğitim, kültür ve sanat şehri Gaziantep olma yolunda her yaş aralığında çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, 12 farklı spor branşında 28 farklı tesisinde yaz spor okulları, 5 farklı merkezde yaz atölyeleri ve şehrin göz bebeği GASMEK’te yaz eğitim programlarına başladı.

YAZ TATİLİ SPOR OKULLARIYLA HAREKETLENECEK

Yaz spor okulları çerçevesinde7-14 yaş arası çocukları, basketbol, voleybol, futbol, tekvando, masa tenisi, karate, okçuluk, yüzme, bilek güreşi floor curling ve kort tenisi olmak üzere 11 farklı branşla buluşturulacak.

Öte yandan jimnastik kategorisinde de eğitim verecek olan büyükşehir, bu spor branşı için 5-10 yaş aralığındaki çocuklar için eğitim sağlayacak.

Yaz sezonunda sportif faaliyetler açısından çeşitli etkinliklerle çocukları buluşturacak olan Büyükşehir Belediyesi'nin bu organizasyonuna katılmak isteyen kişiler, 10-28 Haziran tarihleri arasında 0 536 598 45 47 numaralı iletişim adresinden kayıt oluşturabilecek.

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 28 tesiste ve 12 branşta gerçekleştirilecek etkinlikler iki eğitim döneminden oluşuyor. İlk program 1-27 Temmuz, ikinci program ise 29 Temmuz-24 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek.

YAZ TATİLİ ATÖLYELERİ ÇOCUKLARI SANAT VE BİLİMLE BULUŞTURACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Bilim Daire Başkanlığı’na bağlı Çocuk Sanat Merkezi, Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi, Jale Tekinalp Yücel Kültür Sanat ve Mozaik Merkezi, Oyun ve Oyuncak Müzesi ve Hamam Müze’sinde çocuklar, çeşitli kurslarla bilim kültür ve eğlence dolu bir yaz tatili geçirecek. Yaz dönemi boyunca devam edecek kurslara belirlenen tarihlerde ve yaş aralığında katılmak isteyen öğrenciler https://tls.tc/cYGPZ adresinden tercih ettiğini seçebilecek.

2024 Yaz Tatili Atölyeleri ’ne başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, katılmak istediği etkinlik için konumuna en yakın atölyelerden birine kayıt yaptırabilecek veya 0507 449 30 15 numarasından randevu alabilecek.

GASMEK İLE YAZ TATİLİNDE DE EĞİTİMLER SÜRECEK

Yakaladığı başarılarla şehrin göz bebeği haline gelen GASMEK, yaz tatili boyunca alanında uzman hocalarla büyük bir eğitim programı hazırladı. Spor, sanat, müzik, tiyatro, resim, bilim ve daha birçok alanda yapılacak eğitim programlarıyla çocuklar yeni alanları keşfedecek.

24 Haziran’da başlayacak kurslar için ayrıntılı bilgiye GASMEK’in resmi sitesinden ulaşılabilecek.


Gaziantep,Gaziantep Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu