324379001

Gazipaşalı çiftçilere zeytin fidanı desteği

Gazipaşalı çiftçilere zeytin fidanı desteği

Gazipaşalı çiftçilere zeytin fidanı desteği

2019 yılından bu yana başta fide, fidan, tohum ve gübre desteği olmak üzere her türlü konuda Antalya çiftçisinin yanında yer alan Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşalı çiftçilere 700 adet zeytin fidanı dağıttı.

Yerelden kalkınma hedefi ile planlı ve sürdürülebilir bir tarım için Antalyalı üreticilere destek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa S.S. Beyrebucak Köyü Sulama Kooperatifine üye çiftçilerden gelen zeytin fidanı taleplerini de yerine getirdi. Üreticinin sağlıklı, kaliteli fide ve fidanlara ulaşması ve yatırım maliyetinin düşürülmesi amacıyla Gazipaşalı çiftçilere 700 adet zeytin fidanı verildi.

MUHTARDAN BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Gazipaşa S.S. Beyrebucak Köyü Sulama Kooperatifi Başkanı Mustafa Yılmaz, ücretsiz olarak dağıtılan zeytin fidanları ile gelirlerinin artmasına katkı sağlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Yılmaz, artan girdi maliyetleri karşısında zor bir dönemden geçen çiftçilere destek olmak adına Büyükşehir Belediyesinden zeytin fidanı talebinde bulunduklarını anlatarak, “Talebimiz olumlu karşılandı ve zeytin fidanlarını üyelerimize teslim ettik. Her konuda Antalya çiftçisini yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, bir kez daha taleplerimizi yerine getirdi. Her zaman yanımızda olan Başkan Böcek’e teşekkür ediyoruz” dedi.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu