GÖBEKLİTEPE ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

GÖBEKLİTEPE ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

GÖBEKLİTEPE ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

"Göbeklitepe Uluslararası Film Festivali, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla ve Göbeklitepe Kültür Sanat Derneği’nin organizasyonuyla bu yıl dördüncü kez sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Etkinlikte, Altın Portakal Film Festivali, Altın Koza Film Festivali ve Ankara Film Festivalleri’nde beğeni toplamış ödüllü kısa filmler bir araya getirilecek.

Birbirinden başarılı filmlerden oluşan altın seçkinin yer aldığı gösterim, 17 Mayıs Cumartesi – 18 Mayıs Pazar günleri, saat 18.00’de Şair Nabi Kültür Merkezi’nde izleyiciyle buluşacak.

Gösterimde yer alacak filmler arasında; Yakup Tekintangaç’ın “Mori”, Selin Öksüzoğlu’nun “Kaplumbağa”, Oben Yılmaz’ın “Günaydın Anne”, Çağıl Bocut’un “Her Gün Biraz Daha Kolay”, Nasrin Mohammadpour’un “21 Hafta Sonra” ve Ece Dizdar’ın “Mükemmel” adlı yapımları yer alıyor.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR