324379001

Hobi Bahçeleri Duyurusu

Hobi Bahçeleri Duyurusu

Hobi bahçeleri için noter tarafından yapılan çekiliş sonucunda bilindiği gibi asil ve yedek kullanıcılar belirlenmişti. Kurada asıl kullanıcı olarak çıkan 181 adet mevcut kullanıcıların belirlenmesi sonrası tüm hobi bahçesi kazananların numaraları ile li

1-) 7 Mayıs Salı gününden itibaren mevcut kullanıcılar(2023 yılında fiili olarak kullananlar) bulunduğu bahçedeki idari sorumluya, Şeker 1.  ve şeker 2. Kısım ile Selçuklu hobi bahçesine yeni yapılan ve bahçe kullanım hakkı kazanan kullanıcılar ek hizmet binasındaki hobi bahçeleri müdürlüğüne, 14 Mayıs Salı günü mesai saati bitimine kadar sözleşme imzalamak üzere (ikametgâh belgesi-adli sicil kayıt belgesi ile) müracaat için geleceklerdir.

2-) Daha önce kamuoyuna duyurulduğu gibi kurada çıkan isim haricinde, başka bir şahıs hobi bahçesini kesinlikle kullanamayacaktır. Resmi veya gayri resmi hiçbir gerekçe ile bahçe devredilemez aksi durum tespitinde bahçe kullanım hakkı iptal edilerek yatırdıkları ücret gelir olarak kaydedilecektir.

3-) Çekiliş sırasında ekranda görüldüğü gibi hobi bahçelerinde mevcut 2543 adet bahçeden hariç, bahçe mevcut değildir. Tamamına kura çekilmiştir. Kamuoyunda konu olan spekülatif haberler doğru değildir.

4-) 14 Mayıs Salı günü mesai bitimine kadar sözleşme yapmayanların yerine sıradaki hak eden katılımcı davet edilecektir. 27 Mayıs Pazartesi günü mesai bitimine kadar katılım ücretinin 1/3 ü olan 1667 TL’yi (şehit yakını,gazi ve engelliler 834 Tl yi )online olarak veya belediyemiz veznesine yatırmayanların sözleşmeleri fesih edilecektir.(mevcut kullanıcının ise hobi bahçesi boşaltılacaktır.) İkinci taksiti Haziran sonuna, üçüncü son taksiti de Temmuz sonuna kadar yatırmayanların sözleşmeleri de iptal edilip bahçe boşaltılacaktır.

5-) 28 Mayıs Salı gününden itibaren sözleşme yapmayan veya ücretini zamanında yatırmayıp sözleşmesi fesih edilenlerin yerine noter tarafından çekilen yedek sıralamasına göre bahçe kullanım hakkı verilecektir. Kasım ayında devir alacak asıl kullanıcıların sözleşmeleri Kasımdan sonra yapılacaktır

KAMUOYUNA DUYURULUR…

- Kurada asil olarak hak kazanıp da lisede adı görünmeyenler veya yanlış yazılmış olanlar 06.05.2024 Pazartesi günü ek binada bulunan hobi bahçeleri müdürlüğüne başvurabilirler.

Cırgalan Hobi Bahçesi Hak Sahipleri
Altınoluk Hobi Bahçesi Hak Sahipleri
Karpuzatan Hobi Bahçesi Hak Sahipleri
Selçuklu Hobi Bahçesi Hak Sahipleri
Beştepeler Hobi Bahçesi Hak Sahipleri
Şeker Birinci Kısım Hobi Hak Sahipleri
Şeker İkinci Kısım Hobi Bahçesi Hak Sahipleri


Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu