İKİNCİ HALK LOKANTAMIZ AÇILDI

İKİNCİ HALK LOKANTAMIZ AÇILDI

İKİNCİ HALK LOKANTAMIZ AÇILDI

İKİNCİ HALK LOKANTAMIZ AÇILDI


Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın seçim vaatlerinden olan Halk Lokantası’nın ikincisi de hizmete açıldı.  
Geçtiğimiz aylarda ilkini Engelsiz Gastronomi Merkezi yanında hizmete açan Afyonkarahisar Belediyesi,  Halk Lokantasının ikincisini Anıt Kafe’de hizmete açtı.   
Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın ev sahipliğinde, yoğun bir katılımla gerçekleşen açılış törenine; Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Faruk Duha Erhan, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Süleyman Çağlar, Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül, Gelecek Partisi İl Başkası İl Başkası Niyazi Ertaş, Zafer Partisi İl Başkanı Av.Gökhan Katırcı, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Av.Büşra Dişçioğlu Çetinöz, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Makbule Abay, Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Mehmet Arık, Deva Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çelikkol, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. 
Anıt Kafe’nin içinde hizmete giren ikinci Halk Lokantamız, hafta içi ve Cumartesi günleri 11.30 - 14.30 saatleri arasında açık, Pazar günleri ve resmi tatillerde ise kapalı olacak. Halk Lokantalarımızda dört çeşit yemek 75 liradan satılmaya devam edecek.
SEÇİM VAATLERİ TEK TEK HAYATA GEÇİYOR
Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanımız Burcu Köksal, Halk Lokantası projesinin seçim vaatlerinden biri olduğunu hatırlatarak sözlerini bir bir yerine getireceğini ifade etti. 
Afyonkarahisar için anlamlı bir adım daha atmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkanımız Burcu Köksal, “İlkini 30 Temmuz’da büyük bir heyecanla hizmete açtığımız Halk Lokantamız, yoğun ilgi gördü. Şimdi ise bu güzel projemizin ikinci halkasını hep birlikte hayata geçiriyoruz. Seçim döneminde verdiğimiz sözleri birer birer gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.” dedi.
Belediyeciliğin yalnızca asfalt sermek ya da çöp toplamaktan ibaret olmadığına dikkat çeken Başkanımız Burcu Köksal, “Belediyecilik, halkın yanında olmaktır. Yoksullukla, geçim sıkıntısıyla mücadele eden halkımızın bir nebze olsun nefes almasını sağlayabilmektir. İşte bugün burada, bu anlayışımızı bir kez daha somutlaştırarak, sizler için çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı. 
"HALK LOKANTALARIMIZ, DAYANIŞMANIN SİMGESİDİR"
Halk Lokantalarımızın yalnızca ucuz yemek sunmanın ötesinde, toplumsal dayanışmayı güçlendiren projeler olduğunu vurgulayan Belediye Başkanımız Burcu Köksal, "Biz buna toplumcu belediyecilik diyoruz. Halk Lokantalarımız, halktan yana, halk için çalışmanın önemli bir simgesidir. Hijyenik koşullarda hizmet veren bu lokantalarımızda uygun fiyata, sağlıklı ve lezzetli yemeklerle vatandaşlarımızı buluşturuyoruz. Burada amacımız hiçbir zaman esnafımıza rakip olmak değil. Biz rekabet değil, dayanışma için buradayız. Amacımız, geçim sıkıntısı çeken veya öğlen sıcak bir kap yemek isteyen vatandaşlarımızın yanında olmak. Bu zor günlerde vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin yalnız olmadıklarını bilmelerini isterim." dedi.
"CUMHURİYETİN ÇOCUKLARI OLARAK HALKÇILIK ANLAYIŞINI YAŞATACAĞIZ"
Cumhuriyetimizin değerlerine ve halkçılık ilkesine olan bağlılığını dile getiren Başkanımız Burcu Köksal, "Cumhuriyetin çocukları olarak, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giderek, onun halkçılık anlayışını şehrimizde yaşatmaya çalışıyoruz. Biz, belediyemizin tek kuruşunu bile boşa harcamadan, namusumuz gibi koruyarak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bugün açılışını yaptığımız bu ikinci Halk Lokantamız, şehrimizdeki tüm vatandaşlarımızı aynı sofrada buluşturacak. Bu lokanta, toplumsal adaletin, dayanışmanın ve paylaşmanın bir simgesi olacaktır." dedi.
Afyonkarahisar’ımızı daha güçlü ve dayanışmacı bir şehir haline getirme çabalarını sürdüreceklerini belirten Başkanımız Burcu Köksal, açılışı yapılan İkinci Halk Lokantası’nın şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diledi.
"BURCU BAŞKANIMIZIN İLK ALTI AYDA YAPTIKLARI, ÖNÜMÜZDEKİ BEŞ YILIN TEMİNATIDIR"
Halk Lokantası’nın açılışında yaptığı konuşmada, Belediye Başkanımız Burcu Köksal ve ekibine teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Faruk Duha Erhan, “Bu lokantanın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Burcu Başkanımızın ilk altı ayda yaptıkları, önümüzdeki beş yılda yapacaklarının teminatıdır.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceğini vurgulayan İl Başkanı Faruk Duha Erhan, “Afyonkarahisar her gün daha da güzelleşiyor ve sosyalleşiyor. Şehrimiz artık kültür ve sanatla mutlu bir şehir haline geliyor” diye konuştu. 
"AFYONKARAHİSAR’IMIZIN HİZMETLERİ İÇİN BİR ARAYA GELİYORUZ"
Belediye Başkanımız Burcu Köksal’a ve ekibine teşekkür eden İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise “Siyasi farklılıklarımıza rağmen Afyonkarahisar’ımızın hizmetleri için bir araya geliyoruz. Ekonomik şartların zorlaştığı bu dönemde, belediyemizin sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımıza destek olması çok kıymetli. İkinci Halk Lokantası’nın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 
"PAYLAŞMANIN VE YARDIMLAŞMANIN YENİDEN HATIRLANMASI GEREK"
Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş ise yoksulluğun kader olmadığını belirterek, “İnsanların temel ihtiyaçlarına erişebilmesi, insani bir haktır. Bu noktada belediyeler, toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için büyük bir rol üstlenir. Maalesef ülkemizde her on kişiden dördü, sofrasına düzenli olarak et ya da tavuk koyamıyor. Bu sıkıntılı dönemde açılan Halk Lokantası gibi projeler, paylaşmanın ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Bu güzel hizmet için Belediye Başkanımız Burcu Köksal ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“BU TÜR SOSYAL PROJELER TOPLUMUN REFAHINI ARTTIRACAK”
Sosyal işletmelerin sayısının artması gerektiğini ifade eden Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Süleyman Çağlar ise bu tür projelere öncülük eden Belediye Başkanımız Burcu Köksal ve tüm ekibine teşekkür etti. İl Başkanı Süleyman Çağlar, bu tür sosyal projelerin toplumun refahını artıracağına olan inancını dile getirerek, yeni Halk Lokantası’nın hayırlı olmasını diledi.
“ŞEHRİMİZİN YARARINA OLACAK HER ÇALIŞMADA YANINIZDAYIZ”
Belediye Başkanımız Burcu Köksal’a davetlerinden dolayı teşekkür eden Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül ise Başkanımız Burcu Köksal’ın Afyonkarahisar için birlik ve beraberlik örneği sergilediğini belirten Bülbül, “Şehrimizin yararına olan her çalışmada Başkan Köksal’ın yanında olacağız. Kendisine başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.
“BAŞKAN KÖKSAL, BÜYÜK PROJELERE İMZA ATABİLECEK GÜCE VE KARARLILIĞA SAHİP”
Afyonkarahisar’daki birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş ise böylesi zorlu bir ortamda Halk Lokantası gibi bir hizmeti şehrin kullanımına sunan Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın, önümüzdeki süreçte daha büyük projelere imza atabilecek güce ve kararlılığa sahip olduğunu belirtti. Ayrıca, Başkanımız Burcu Köksal’ın sözlerinin arkasında duran bir başkan olduğunu söyleyen Niyazi Ertaş, “Bir süre önce açtığı ilk Halk Lokantası’ndan sonra bugün ikinci Halk Lokantası’nı da şehrimize kazandırdı. Gelecek Partisi olarak kendisini kutluyor ve bu yeni sosyal işletmenin Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Konuşmaların ardından Belediye Başkanımız Burcu Köksal ve il protokolü, Halk Lokantası’nın açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından lokantayı gezen Başkanımız Burcu Köksal ve misafirler, yemeklerin tadına baktı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan açılışta Belediye Başkanımız Burcu Köksal, Halk Lokantası projesinin vatandaşlar için önemini bir kez daha vurguladı. Başkanımız halkımızın yararına yönelik projelerle Afyonkarahisar'ımızın her geçen gün daha yaşanabilir bir şehir haline geleceğini sözlerine ekledi.


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu